opel corsa tavsiye edermisiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jurnal57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jurnal57

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar

Opel Corsa 1.3 CDTI Essentia 2006 Model 22.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 133640197

aracı takas ile almak istiyorum bende ford ranger 4 çeker jip var çok yakıyor işimide yaramıyor

opel nasıl arabadır nedir bilmem sizler kullanıcı olduğunuz için bana yol gösterirseniz sevinirim.

dizel bir araç 90.000 km de 1.3 motor

bir de yakıt olrak km ne kadar yakıyor

özet olarak bana arabanın marifetlerini dez avantajlarını herşeyi anlatırsanız sevinirim.

Herşeyden önce kaza geçmişi önemlidir. Arabada değişen , boya , hasar kaydı bunlara bakmak lazım. Ayrıca siz en iyisi sonuçta dizel alıyorsunuz aracı beğenirseniz expertize sokmanızı tavsiye ederim turbo , enjektör gibi maddiyati yüksek parçalara baktırmanızda fayda var ayrıca plaka + şaşi olarak her ikisinden'de hasar geçmişlerine bakın ve muayne kaydına bakın derim . 7 yaşında bir araca göre kilometresi biraz düşük kontrol ettirmekte fayda var ayrıca boya takıntın çok fazla yoksa 3-4 parça boyadan bir şey olmaz ama değişen olarak bence olmamasına dikkat edin çünkü değişen denilen muhabbet ağır bir kaza sonrasında yapılır. 2. el biraz sıkıntılıdır alırken çok dikkat etmek gerek. Alacağınız araçlarda şirket arabası olmamasına dikkat edin çünkü şirketler 200 - 300 bin km yapıyor sonra 90.000- 100.000 km 'lere indiriyor. Bence almışken biraz modelli araba almakta fayda en azından 5 yaşında falan olsunki sıkıntısıda az olsun derim. 2. elde özellikle dizelde çok çok dikkat etmek gerek.

Bu araba hakkında konuşucak olursam 2 parça değişen var sıkıntı !. Ayrıca bel altı boya tavan hariç heryer boyalıdır. :) Daha sonra hasar kaydıda vardır servise girmiş sonuçta. Ayrıca kilometresi bana çok çok düşük geldi (Direksiyon ve vites topuzu aşınmış zaten farkettiysen ). Opel Corsa 22.000 lira edecek bir araba değil. Kısaca bu araba yaramaz hocam . Size onun yerine Kia Rio 1.5 CRDi yada Hyundai Accent Era 1.5 CRDi almanızı öneririm yanlız şirket ve taksi çıkması olmamasına dikkat edin.

Bu aracın ederi 15-16 bin lira falan, 22bin etmesi mümkün değil.

Bu aracın ederi 15-16 bin lira falan, 22bin etmesi mümkün değil.

hocam 15-16 bin tl nin arasında bin tl var o araba bu hali ile en kötü 18000 havada gider ;) 20000 ne de alıcısı çıkar o aracın

bence piyasayı gözden geçir

ölücü olma derim

hor kullanılmış, vites ve pedallardan anlaşılabiliyor. bir de dizelin hor kullanılmışı benzinliden daha çok iş açıyor, başka araçlara bakmanızı öneririm. zaten takas denince alacağım araçta bir bit yeniği olduğunu düşünürüm :)

3-4 sene önce 17bin eden araçlar şimdi nasıl 20-22 lere satılıyor anlamıyorum. Bu araç için hem 2 kapı değişen hemde bel altı boya sıkıntılı.. 2sene önce 2007 Enjoy 1,3 90hp 55binde ki aracımızı 3 parça değişen 1de boya var diye 24.750den vermiştik.

Geri