D
daviance
Bilgi Girilmemiş
Benim opel corse 98 model 1.4 aracım mart 2006 da baskı + balata değişti 1 sene iyi kullandım ama sonradan acaip sorunlar çıkmaya başladı setin orjinal olup olmadığını bilmiyorum ama galiba orjinalı lucasmış özel bi servise yaptırmıştım neyse sorun birinci vitese taktıktan ve kalktıktan sonra 2000 devirde zoink diye bir ses geliyor arabanın altından ve sanki arabanın altı titriyor sanki bişey sıyırıyor gibi sonra düzeliyor diğer viteslerde bu durum yok 2. olarak 1 den 2 ye geçerken araba sallanıyor bazen ayağımı ne kadar yavaş çekersem çekiyim bazen kaçıyor araba altımdan beşik gibi sallanıyor araba 3. olarak ta mesela ışıklara yaklaşıyorum ayağımı gazdan çekince kademeli olarak hız düşer mesela sorunsuz bi arabada bunda ise kafasına göre devir düşüyo bazen bi yerde takılıyo sonra tekrar devam ediyo düşmeye yani bi tuhaf arkadaşlar nolur gözünüzü seviyim bi yardımcı olun ya bi fikir verin aslında sorun nereden tahmin edebiliyorum ama gerçekler gözümü korkutuyo volan olabilirmi acaba?bu kadar masraf yaptım araba gene adam olmadı ya servisler bu ülkede nasıl iş yapıyolar anlamıyorum herşey çarpık çurpuk.son olarakta lütfen istanbuldan bi usta veya özel servis tavsiye edin telefonu verin gerekirse pmden ustada olur ne olursa yeterki çok iyi anlasın.para olsa sat yenisini al pöfff :help: