Opel corsa yolda giderken stop etme

salih1912

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi günler 1.4 opel corsa 2001 model araç sahibiyim cumartesi günü yani dün egsoz yaptırdım ve ardından farları karartmak için farlarımı sanayide güvenilir birine bıraktım egzos yaptırdıktan sonra hiçbir sıkıntı çıkmadı ancak farları takınca arabada zaten bozulmaya meğelli olan bi zenon ampul gitti ve sinyalimde sıkıntı çıktı sinyalin ampulunu kendim takıp çıkarınca sorun ortadan kalktı ancak farları taktırıp eve giderken araba çalışıp gidiyorken birden bütün lambaların yanıp stop etmesi suretiyle gaz kesip tekrar marş basarak yola devam etme sorunu başladı dikkat ettim araba yolda giderken mesela kırmızı ışıga yaklaşınca ayağımı gazdan çekip araba yavaşlamaya yakın araba devir göstergesinde ibre geziniyor ve rolanti değerinin aşagısına düşerek stop ediyor yani söle söleyim kırmızı ışıkta beklerken bile ince gaz versem araba stop etmiyor ancak gazdan ayağımı kesince bunu yapıyor ve araba ilk çalışmada değilde 2-3 dk sonra yapıyor bunun nedeni nedir ?

Motor kodunuz nedir, gaz teli var ise, boğaz temizliği ve rolanti ayarlıyıcısını temizletin, yok elektronik ise, beyin, pedal arızası mı diye servise uğrayın.

vallahi kodunu bilmiyorum ancak birden oluştu bu neden yapar nedir ne değildir çıldırıcam ya

farları takarken birşey olmuştur veya xenon montajında

Geri