Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaşlar,
Opel Corsa d kasalarda fren müşürü nerededir. Dreksyon alt kısmında aradım ve benzer birşey bulamadım.
Teşekkürler,
Fren pedalının arkasında beyaz körüklü bir parça var. Daha ufak bir parça olduğunu sanıyorum. Önce sökmem gereken bir yer varmı araştırdım ama hep farklı markaların görüntüleri var. Tekrar bi bakıcam fren pedalının oralara.
Cevabın için teşekkürler. Otomatik vites P'de takılı kalıyor. Önceden ara ara yapıyordu şimdi artık vites altındaki plastiği itmeden vites geçmiyor. Bu olay ilk başıma geldiğinde 10 dk kadar benzinlikten çıkamamıştım. Sonra insafa geldi ve geçti. Forumlarda çoğu kişi müşürü değiştirdikten sonra sorunu çözmüş. Sanayiye gittiğimde 100'den 500tlye kadar fiyat verdiler 40-50 liralık parça için. Ben şansımı bu yoldan denemek için sordum hocam. Kolay bir yerdeyse kendim halletmek istiyorum.
Cevabın için teşekkürler. Otomatik vites P'de takılı kalıyor. Önceden ara ara yapıyordu şimdi artık vites altındaki plastiği itmeden vites geçmiyor. Bu olay ilk başıma geldiğinde 10 dk kadar benzinlikten çıkamamıştım. Sonra insafa geldi ve geçti. Forumlarda çoğu kişi müşürü değiştirdikten sonra sorunu çözmüş. Sanayiye gittiğimde 100'den 500tlye kadar fiyat verdiler 40-50 liralık parça için. Ben şansımı bu yoldan denemek için sordum hocam. Kolay bir yerdeyse kendim halletmek istiyorum.