opel corsa c aracımda motor elektroniği arıza lambam yanı(Y)o(R)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crskrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crskrm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bır kac gun önce yanmaya baslayan motor elekroniği arıza lambamın nıye yandıgını bır turlu öğrenemedım servıse gıtsemde care olamadılar bana bu konuda yardımcı olursanız sevnırım

tech2 ye bağlattın mı?orda arızayı yazar

servıste bağladılar ama bır arıza gözükmedı gaz kelebegın kurum bağlamıs olabılır dedıler bugun de bı yagına bakayım aracın dedım yag eksılmıs yenı koymama rağmen gıderkende siyah duman atıo aracım

aracın motoru ne 1.2 1.3 1.4??

1,2 2005 model yardımıcı olurrsanız sevınırım

..o ışık çok hassas bi mekanizma arkadaşım..yakıtım kötü olsa bile yanabiliyor..belki rastlantıdır ama lastiğimin hawası inince bile yandı bende..her yanışına tedirgin olma..ben alıştım...sönmemesi durumunda sıkıntı wardır,aklında olsun..

önceleri kısa bır sure yanıp sönuyordu sımdı sureler bıraz daha uzadı ve gaz pedalım hassaslastı ayagım gaz pedalında sabıtken bıle araba kendını ılerı gerı atıo bı ıvmeleme ouo

..dostum yakıt aldığın yeri değiştir istersen...ondan olabilir..ben yakıttan dolayı ışığımın yandığınıda hatırlıorum..

bakalım denıcez artık ejektör temızleyıcı aldım benzınım bıtınce onu kullancam duzelırse haber verırım bılgılerınz ve yorumlarınız ıcın tesekkurler kurum baglamıs olabılır dıyenler cevremdekı ınsaların deyısıyle boğazkelebegı kırlenmıs olabılır dıyorlar

yardımıcı olacak bı arkdas yokmu tecrubelerıne dayanarak sordugum soruları cevaplayacak bana yardımcı olacak

Geri