Direksiyon kutusu problemi sadece 1.0 motor corsalarda olmadı diğer opellerde de var. ayrıca bende 2004 1.0 motor corsa sahibiyim ve daha 2 ay önce yetkili serviste kutuyu yaptırdım garantiden rotlarla ne kadar oynarsan oyna yine sorun olacaktır.
1.0 motor ne kadar performans sağlar diye bir deneme yapmıştım ve en fazla 190 km/saat yaptım 6500 devir yaptı araç ve gaz kesti. Servis bakımlarını zamanında yaptırırsan yakıt konusunda çok iyi bir araçtır bir depo ile 1000 km yol yaptım ama aracı ilk aldığım zaman ve ş.dışı 90 km/saat geçmeden. Şu an en fazla 900 km yapıyor(araç boşken)
Ayrıca araç orjinalinde yere yakın olduğu için diğer corsalara göre virajlarda daha avantajlı. Lastik ve jant değişimi onu daha kıvrak yapıyor.
sonuç olarak kullanıpta vazgeçemediğim tek araç zaten fazla piyasada olmamasından anlaşılacağı gibi herkes memnun satan fazla yok.
direksiyon kutusunu garantiden nasıl degiştirdin ben servise gittim opel merkezi aradım degiştirmediler.ne yapmam gerekiyor. bide sen lastikleri değiştirmişsin sanırım o yüzden yol tutuş artmıştır fabrika çıkışı ince lastik var bende çok ses yapıyo hemde 150 yi geçtim mi biraz havalanıyo gibi hissediyorum.