bence şehir içi için çok ideal bi araba zaten mazot 3 ytl oldu artık dizelden bi farkı olmaz 1.0 corsanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
temiz araca benziyor bence uygun:good:
corsa 1.0 kullanıcısı olarak söyleyeyim aracım 2004 15.000 de aldım şimdi 35.000 de şehir içi performansı yeterli düzeyde sonuçta ekonomik bir araç yakıt konusunda ise çok basarsan çok yakarsın aracı devrinde kullanacaksın o zaman mükemmel dizellerle yarışır. şehir içinde depoda 600-650 km şehirler arasında ise 4 kişi full bagaj 800 km gittim bu yüke rağmen 140 çok rahat gidiyor. ancak rampalarda biraz bayılma söz konusu o kadar da olacak. bende 2. el aldım aracı yanlız şansım vardı aldıgım arkadas çok az kullanmış. yaşadıgım problemleri yazayım da onlarıda kontrolden geçirirsinn direksiyon kutusu sorunu çıkabilir sürüşte sorun yok ancak ses problemi çıkarıyor. birde yol sesi beni rahatsız ediyordu onuda rotları degiltirdim sorun ortadan kalktı. inşallah gönlüne göre bir araç bulursun...