Opel,BMW ve Mercedes...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murti2001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o laf nedense dönüp duruyor, isimler yer değiştiriyor, herkes işine geldiği gibi söylüyor :)
ben takmıyorum, araçtan aldığım zevk bana yetiyor.
Opel'e binerkende böyle, birgün VW-Audi sahibi olursak da öyle olacak.

o laf nedense dönüp duruyor, isimler yer değiştiriyor, herkes işine geldiği gibi söylüyor :)
ben takmıyorum, araçtan aldığım zevk bana yetiyor.
Opel'e binerkende böyle, birgün VW-Audi sahibi olursak da öyle olacak.

VW neysede audi veya bmw olsa fena olmaz :)

Biz de Almanlara havamızı satmak için burdayız.

derler derler diye bir laf biliyonuzmu :D

arkdaslar opel suan pıyasada bırcok aractan cok daha ıy durumda fakat artık almanlar arabaları ne amacla urettı bılemıycem ama mercedes ıcn pek bır yoruum yapamıycamda bmw nın yerı cok ama cok ayrı bendekı hastalık yanlıs anlamayın :)

ben japon grubundan opele geçmiş biri olarak cidden çok rahatım mercedes e bindim mükemmel ama çok kaba audi a3 2000 modele de bindim astram ondan iyi bence.onlar audiye binsin ben opel le gerçekten rahatım.

boşver adam sende, padişahın bile arkasından konuşmuşlar. :)

Son düzenleme:
valla alman arabasına bınıyoruz sukredelım bence bu akşam bırseye daha şahıt olduk reno fluansa aırbagsız koltuk takılıyor 2010 yılındayız ya nerde görulmuş aırbagsız koltuk olurmu ya sıpariş veren yer rusya tamam koltuk ısıtma ıstenmış aırbag yok koltuk ısıtma herhalde rusların hayatını kurtarcak

Valla bende arabamdan çok memnunum,haklısınız tabi milletin ağzı torba değil ki büzesin,yine araba alsam yine opel alırım yine opel alırım...

ortada bir gerçek varki OPEL piyasa arabasıdır. maddi imkanım yeterli seviyeye gelirse BMW'den inmem. ;)

Geri