opel astralarda sağ ve sol ön direk problemi

sallierim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
hem hb hem de sedanda bu var.aracın ön direkleri gereksiz kalın değil mi arkadaşlar?trafik ışıklarını görmek için eğilmek gerekiyor.sağa dönüşlerde görüşe engelleme yapıyor.

Ynt: opel astralarda sağ ve sol ön direk problemi

evet katılıorum bn görüş alanları dar kenarlarda... aracın dizayni ama biraz görüş alanlarını kısıo sağ ve soldan haklısınız...

zamanla alışılabilecek bir durum ilk başlarda bendede vardı ama şimdi hiç fark etmiyorum,,,

Sağa bakarken yanımda birisi varsa ona soruyorum yoksa eğilmek zorunda kalıyorum.

gradient link' Alıntı:
Sağa bakarken yanımda birisi varsa ona soruyorum yoksa eğilmek zorunda kalıyorum.

+1

Araçta Co-Pilotum yoksa bende eğiliyorum.  :D

helal olsun be astramıza bıze basımızı bile eğidiriyor yaw...

Çarpıcı tasarımın işlevsel hataları, benim camlar siyah film kaplı eyiliyorum emin olamıyorum sonrada camı açıp bakıyorum :)

Çarpıcı tasarımın işlevsel hataları, benim camlar siyah film kaplı eyiliyorum emin olamıyorum sonrada camı açıp bakıyorum :)

B sütunundan bahsediliyor sanırım. Benim de dikkatimi çekti, görüşü çok kısıtlıyor ve bazen çok rahatsız oluyorum..

Araçta biri varken ona sormak güzel ama Co-Pilotunuzun kim olduğu da çok önemli. Zira trafik ile pek ilgisi olmayan büyük anneme araç var mı sorusunu her sorduğumda aldığım yanıt stabil: ''Nerde var mı?''

Geri