7 Nis 2007 #1 B be_ko_064 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Mar 2007 Mesajlar 33 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 İLERDE KÖŞEYİ DÖNERSEM BİRİNDEN BİRİNİ ALACAMDA ŞİMDİDEN KARAR VERMEK LAZIM DE Mİ YARDIMCI OLURSUNUZ ARTIK KORKMAYIN SİZİ DE GEZDİRRİM...
İLERDE KÖŞEYİ DÖNERSEM BİRİNDEN BİRİNİ ALACAMDA ŞİMDİDEN KARAR VERMEK LAZIM DE Mİ YARDIMCI OLURSUNUZ ARTIK KORKMAYIN SİZİ DE GEZDİRRİM...
7 Nis 2007 Konuyu Başlatan #2 B be_ko_064 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Mar 2007 Mesajlar 33 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Sİftak Benden Bereketİ Allahtan İlk Oyumu Kullandim
7 Nis 2007 #3 M.YILDIZ Forum USTA'sı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2006 Mesajlar 6,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 walla karar senın ıkısıde alman teknolojısı. opel her zaman opeldır vw her zaman vw dır. bilmem anlatabıldımmı
walla karar senın ıkısıde alman teknolojısı. opel her zaman opeldır vw her zaman vw dır. bilmem anlatabıldımmı
7 Nis 2007 #4 kutluhan23 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Eki 2006 Mesajlar 1,614 Tepkime puanı 0 Puanları 0 motor seçenekleri karar vermemde genel etken olur ama ben astra dedim
7 Nis 2007 #5 moonland07 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Mar 2007 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Puanları 0 golf platformu uzerine uretilmis olsada tasarımının kendine ozgu olmasından dolayı eos:good:
7 Nis 2007 #6 barcha Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 1,322 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 daha önce vardı sanki böyle bi karşılaştırma, Opel'i sevdiğimden ya da VW antipatimden değil tamamen objektif olarak ASTRA derdim..
daha önce vardı sanki böyle bi karşılaştırma, Opel'i sevdiğimden ya da VW antipatimden değil tamamen objektif olarak ASTRA derdim..
7 Nis 2007 #7 M mdellal Bilgi Girilmemiş barcha' Alıntı: daha önce vardı sanki böyle bi karşılaştırma Genişletmek için tıkla ... :good: OPEL ...
barcha' Alıntı: daha önce vardı sanki böyle bi karşılaştırma Genişletmek için tıkla ... :good: OPEL ...
7 Nis 2007 #8 A Armada Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ağu 2006 Mesajlar 1,134 Tepkime puanı 0 Puanları 0 barcha' Alıntı: daha önce vardı sanki böyle bi karşılaştırma, Opel'i sevdiğimden ya da VW antipatimden değil tamamen objektif olarak ASTRA derdim.. Genişletmek için tıkla ... aynen.
barcha' Alıntı: daha önce vardı sanki böyle bi karşılaştırma, Opel'i sevdiğimden ya da VW antipatimden değil tamamen objektif olarak ASTRA derdim.. Genişletmek için tıkla ... aynen.
7 Nis 2007 #9 dewilking08 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Eki 2006 Mesajlar 2,792 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 wlla kalbim astra diyor.eos tipini pek sewmiorum.herhangi bi kullanmışlığım yok iki aracı gerçi oyum tip we iç mekanı yüzünden astra...
wlla kalbim astra diyor.eos tipini pek sewmiorum.herhangi bi kullanmışlığım yok iki aracı gerçi oyum tip we iç mekanı yüzünden astra...
7 Nis 2007 #10 M@honi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ağu 2006 Mesajlar 6,933 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 tabikide Astra Twintop EuroNcap tan 4 yıldız almış Eos u kim napsın astra da biraz daha yeri yakın olsa tam süper olacak
tabikide Astra Twintop EuroNcap tan 4 yıldız almış Eos u kim napsın astra da biraz daha yeri yakın olsa tam süper olacak