Modeli bırak bu araç en çok 2000 CD ve yanda resmimde gördüğün 2001 Elegance olarak tuttu, zaten bu yıllardan sonra patladı bu kasa ama bu 2 yılda çok satıldı, ben bu aracı 21 bine sattım 2 ay önce 2004 comfortlarda yaklaşık o para ama vatandaş geldi ben bunu arıyorum dedi aldı gitti 2 saatte sattım, bulabilirsen bu iki seriden temizini bul al arkana yaslan. ben 3 sene 55bin km kullandım bir gün yolda bırakmadı, arıza yapmadı normal bakım harici masraf çıkarmadı,alt takıma anahtar değmedi, alan vatandaş dua ediyor hep, bu yıllarda üretilen arabalar en az sorunu olanlar, kimse satmaz kolay kolay ben bi üs kasaya geçmek için sattım şükür aldım buda iyi çıktı,
yüksek model olarak 1.4 motor bulursun o fiyatlara 2006 yılı çok iyi o motorda arkadaşlarda vardı bayağı memnundular ama donanım eksik işte (2 hava yastığı,2 cam otomatik,sis farı yok,alaşım jant yok,yol bilgisayarı yok, koltuklar klasik döşeme vs.) ama CD yada Elegance de alaşım jant,sis farı,yol bilgisayarı,kadife döşeme,deri direksiyon, direksiyondan kumanda müzik sistemi,4 hava yastığı,4 cam otomatik.. var sen karşılaştır gerisini.