opel astra ne önerirsiniz???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayvazoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
astra 2006 cdtı ım var...
kontak anahtar kumadası değişimi
egr değişimi
CIM modül değişimi
Marş dinamosu değişimi
İki taraflı ayna ayar motor değişimi
Turbo hortum değişimi ( içerden yırtılarak parçalanmış )
Birkaç kez ecu versiyonu yenileyerek arıza giderimi
cruise kontrol arızası sinyal kolu değişimi
ön panelde kesilemeyen sesler
map sensör arızası ve değişimi
suçu yakıta atarak yapılan yakıt deposu ve yakıt boruları temizliği

yaptırdım... hepsi bereket garantiliykendi
bunları arızadan sayarsan kotu bir arac
surusu guzel
ses yalıtımı iyi ( aynı motora sahip corsa ve fiatın linea sına gore )
konforu guzel
kabin işçiliği tartışılmaz
ama esya saklama gozu yok
araca inip binmek surucu hariç her yastan yolcu için cok zor
bakımlar benzin dizel fazla fark bildiğim kadarı ile yok
motor kuvveti tatminkar değil ancak aile babası tanımına uyan suruculer için ideal- biçilmiş kaftan
sağlamlığını tartışmaya gerek olmadıgını dusunuyorum
ikinci eli guzel gidiyor pazara değil galeriye giden arac
yakıt tuketimi harika ( motor tatminkar olmayınca)
görüntüsü güzel
otomatik olanının uzun yolda iyi ş.içinde performanssız oldugunu duydum ne dercede degerlendirme olçutudur bilmem ama otomatik modda 6. vitese hiç geçmediğini soylemişti bir muhendis yakınım
az daha atak motoru olsa bu sınıfta baska araç düşünmeye gerek yoktur diyorum ( auris golf jetta 308 )
alternatifi volvo s40 tır kanımca

Son düzenleme:
opel olmasi sartmi deyilse, su an astra bana kücük geliyo vw jetda lara bakiyorum ama pahali biraz ikinci el az km yapmis ariyorum

bu arabayi satmaya kalk bir de uygun bir fiyat belirle ertesi gun noterde imzayi atmazsan adam degilim... her ne hikmetse milletimiz bazi modellere ayilip bayiliyor bu da onlardan birisi... al begenmezsen satarsin gider... ama guvende gittigini hissettigin bir arac...

evet cüneyt bey ben sizin daha önceki açtığınız konuları okumuştum siz gerçekten çok çektiniz astradan merak ettim acaba sattınızmı aracınızı?

opel arabası kendısını kanıtlamıs bır arabadır kım ne derse desın.konfordan bıraz eksıktır oda sıze yol tutusu olarak gerı gelıyor zaten

ne kullanmaya bayildim ne de satmaya kiyabildim... kuru gurultu yani... iki ariza gordum mu koyucam kapinin onune diyorum ama servisten cikinca san ki sifir araba almis gibi mutlu oluyorum... satinca daha iyisini alamadiktan sonra satmaya gerek olmadigi kanaatine vardim... anliyacagin halen karakacana biniyorum

astra h kendi sınıfında en iyi ses yalıtımına sahip araçtır.Bunu biçok kişiden duyabilirsin zaten..diğer özellikleri zaten belli arızaları kronik sorunları falan.Astra alırsan cidden kaliteyi hissedebilirsin kullanırken, aynı zamanda da estetiği..Golf aldın diyelim o da güzel araç ama içeri gerçekten çok ses alıyo malzeme kalitesi aynı astrayla bi fark yok ama estetik yok arabanın içinde.Astra'ya göre tek artısı içi daha geniş ve uzun yolda daha çok rahat edebilicen bir araç.Ben olsam bu kadar az artısı olan bir araç için fazladan 6-7bin ytl vermezdim, ikinci elde de 4-5 bin ytl oluyo bu.astra sedan almak ıstıyosan golfü hıc dusunme bile..

2005 model corsa 1.2 aracımı satıp astra hb almayı düşünüyorum, değiştirmemdeki amaç araç biraz daha büyük olsun, uzun yolda daha rahat yolculuk yapayım (1,2 motor 100 ü geçince kasıyor biraz)

* iç mekan büyüklüğü açısından çok fark edermi?
* tiptronik mi? düz vites mi? ( tiptronik istiyorum fakat çabuk arıza yaparmı?)
* astranın hangi paketini önerirsiniz?
* astranın ses yalıtımı nasıl? corsa biraz kötü bu konuda
* dizel mi alsam benzinli mi acaba, dizelin bakım v.b. masrafları nasıl oluyor, gürültü olayı daha mı fazla benzinliye göre?
sitede gökhan kardeşimiz arabasını satıyor astra h gtc cosmo.spor sürüş modu bile bulunan araba az km yapmış ve temiz bir araç

Geri