Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim aklıma şöyle bir şey geldi torpidoda saklayacağım geçerken elimle cama tutacağım bu şekilde sorun çıkarır mı acaba
birde HGS yi nereden aldınız bende bugün bankadan almayı düşünüyorum
Aynen öyle. Aslında yeni ehliyetlerde HGS özelliği olsa imiş daha iyiymiş :rakir:
benim aklıma şöyle bir şey geldi torpidoda saklayacağım geçerken elimle cama tutacağım bu şekilde sorun çıkarır mı acaba
birde HGS yi nereden aldınız bende bugün bankadan almayı düşünüyorum
benim yılda kullanacağım 5 yada 6 bunun içinde yapıştırıp kötü bir görüntü oluşturmak yerine elimle tutmayı deneyeceğim
Şimdi cama elinizle tutsanız çalışırmı çalışmazmı ama sanırım bir şey olmaz çalışır ama torpido dada bir şey alıp koyarken hasar görüp deforme olabilir.
Ben bankacıları pek sevmem onlarda benim adımı duyunca pek sevinmezler ve ben genelde konuşmam yazışırım. Elimde delil olsun misali, bilmem anlata bildimmi. Ben eşimin hesabından aldırdım oda işbankasından aldı. Gerçi fark etmez bence ve hemen anında vermişler. Hatta aldık arabaya takmayı unuttuk sonra kayboldu hgs etiketi. Bankayı aradı iptal ettirdi. Parayı 30 gün sonra iade ederlermiş demişler ve hemende yenisini vermişler.![]()