Opel Astra H'ye HGS'yi neresine taktınız.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eko44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim aklıma şöyle bir şey geldi torpidoda saklayacağım geçerken elimle cama tutacağım bu şekilde sorun çıkarır mı acaba
birde HGS yi nereden aldınız bende bugün bankadan almayı düşünüyorum

benim aklıma şöyle bir şey geldi torpidoda saklayacağım geçerken elimle cama tutacağım bu şekilde sorun çıkarır mı acaba

Ayda yılda bir kullananlar için en güzel yöntem bu.

Aynen öyle. Aslında yeni ehliyetlerde HGS özelliği olsa imiş daha iyiymiş :rakir:

Aslında güzel bir fikir. 13 TL ehliyet bedeli+2 TL vakıf yardımı+düz hesap olsun diye 35 TL de HGS kontörü desek işi 50 TL ye bağlamış olurlar (Şimdi maliye bakanı bu yazdığımızı okursa resmen başımıza iş aldık demektir :maden:.)

Şimdi cama elinizle tutsanız çalışırmı çalışmazmı ama sanırım bir şey olmaz çalışır ama torpido dada bir şey alıp koyarken hasar görüp deforme olabilir.

Ben bankacıları pek sevmem onlarda benim adımı duyunca pek sevinmezler ve ben genelde konuşmam yazışırım. Elimde delil olsun misali, bilmem anlata bildimmi. Ben eşimin hesabından aldırdım oda işbankasından aldı. Gerçi fark etmez bence ve hemen anında vermişler. Hatta aldık arabaya takmayı unuttuk sonra kayboldu hgs etiketi. Bankayı aradı iptal ettirdi. Parayı 30 gün sonra iade ederlermiş demişler ve hemende yenisini vermişler. :)

benim yılda kullanacağım 5 yada 6 bunun içinde yapıştırıp kötü bir görüntü oluşturmak yerine elimle tutmayı deneyeceğim

benim yılda kullanacağım 5 yada 6 bunun içinde yapıştırıp kötü bir görüntü oluşturmak yerine elimle tutmayı deneyeceğim

Eski kasetlerin kutusu bilirsin öyle şeffaf bir malzeme üzerine yapışır sonra kullanacağın zaman cama kağıt bant ile tuttur işin bitince çıkar kağıt bant olmasının avantajı camda iz kalmasın ;)

Şimdi cama elinizle tutsanız çalışırmı çalışmazmı ama sanırım bir şey olmaz çalışır ama torpido dada bir şey alıp koyarken hasar görüp deforme olabilir.

Ben bankacıları pek sevmem onlarda benim adımı duyunca pek sevinmezler ve ben genelde konuşmam yazışırım. Elimde delil olsun misali, bilmem anlata bildimmi. Ben eşimin hesabından aldırdım oda işbankasından aldı. Gerçi fark etmez bence ve hemen anında vermişler. Hatta aldık arabaya takmayı unuttuk sonra kayboldu hgs etiketi. Bankayı aradı iptal ettirdi. Parayı 30 gün sonra iade ederlermiş demişler ve hemende yenisini vermişler. :)

Ben de resmi makamlarla yazışmayı severim :). Malüm söz havada kalır ama yazı daima baki kalır. HGS etiketini cama yapıştırmayı istemiyorum dersen bir tane kaset veya CD kutusundan bir parça kes, etiketi bunun üzerine yapıştır. Gişelerden geçerken cama tutman yeterli. Motorbisikletliler HGS leri nasıl kullanıyorlar? :)

daha bi hafta önce aydın otobanında elimle tutarak gectim hiç bir sıkıntı olmuyor.torpidoda deforme olmaz ruhsatın içine koyun şeffaf kısımlarına.gececeginiz zaman ruhsatı acıp cama tutun. ben böyle yapıyorum

Nadir aynı anda silaha sarılmışız :)

Geri