Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gti bambaşka bişey :) ama 4 kapı aile arabası tarzı lazım bana. aracı ben kullanıyorum ama malum aile de biniyor.

Hiç hondalara bakma derim , o paralara eski kasa almak zorunda kalırsın onlarda pek saglıklı degıl, gecen bulusmada bırı hondalara peynır tenekesi demişti hatta.. Hıc hondaya gerek yok, 16 mılyar cıvarına keske bulabilsen bi peugeot 307 hdi look cok güzel olur ..gecen arkadasım almıs 18 mılyara 100.binde..gayette az yakıyor vergısıde o derece dusuk 2004 model...

206 da alabilirsin o fiyata gerçi civic mi 206 ı dersen civic daha bizden sanki

deminde dedim ya ben 106 kullandım valla astra kadar olmaz belki ama acayip seriydi. gideceği konusunda şüphem yoktu ama duracağına da güvenebilsem kesinlikle 106 gtı derim. ama kalabalık olmıycam o corsadan da dar arkaya anca poşet koyarsın:)

106 gtii miydi bilmiyorum ama cadde sahılınde tek kapı bır 106 yı cdtile yemıslıgım var 1.2de canlı gerisi vasat gıbı gorunuyordu, dedıgnız gıbı frenlerı helva sanırsam 106 ların kırmızı ısıga geldımızde ben cok gerıden fren basarak ısıga uzak mesafede durdum, 106 hala fren yapıyordu...

geçenlerde bana takasa geldi bi 307 1.4 HDİ. hatta bizim bursadan katılanlar konusunda sordum abilerime, arkadaşlarıma ama hiç bulaşmamam gerektiğini söylediler. bende internette çok okudum beyin arızası verdiğini millet çok sıkıntılı o yüzden korktum açıkçası bulaşmadım. olumsuz cevap verdim müşteriye.

Bende tek kapısı vardı önceden 307 nin bana beyın arızası felan vermedı, sadece 1 kere surucu tarafındakı cam asagı ındı bır daha yukarı cıkmadı onu goturmusdum servıse yaptırmaya o kadar gerısı perıyodık bakımlardı... ama hdi lerinin temız motorunu bulursan hıc dusunme derım hondalardan felan daha saglamdır yanı, en azından aırbag ,abs felan var aracta..görüş acılarıda gayet ıyı, ama dedıgım gıbı temızın bulmak cok onemlı...

106 gtii miydi bilmiyorum ama cadde sahılınde tek kapı bır 106 yı cdtile yemıslıgım var 1.2de canlı gerisi vasat gıbı gorunuyordu, dedıgnız gıbı frenlerı helva sanırsam 106 ların kırmızı ısıga geldımızde ben cok gerıden fren basarak ısıga uzak mesafede durdum, 106 hala fren yapıyordu...

valla bana kalsa gtı alırdım ama bizim evin patronu ben seni yolda bulmadım yolda kaybedemem bu arabada fren yok frencik var dedi sustuk:D hocamız nede olsa:D

206 da alabilirsin o fiyata gerçi civic mi 206 ı dersen civic daha bizden sanki

206 nın spor tek kapısı makuldur ama emre benzınden cok dert yanıyor, sanırım 20 sene daha benzınlı araba almaz :)

Aynen. Bi ara çok taktım bende 307'lere. Ama olmuşken 1.6 HDİ en fuulu olcak sunroof falan tadından yenmez. ama o da bütçeyi aşıyor işte. benim istediğim bütçeme göre kendi sınıfında dolu bi araba. model düşük olsun ama araç boş olmasın.

valla bana kalsa gtı alırdım ama bizim evin patronu ben seni yolda bulmadım yolda kaybedemem bu arabada fren yok frencik var dedi sustuk:D hocamız nede olsa:D

frenler eskı olsa bıle hıc gerek yok geri dönmeye o araclara artık yaşlarını aldıklarını dusunuyorum, taklasızı yada buyuk darbe almamıs bır 106 bulmak zor..

geçenlerde bana takasa geldi bi 307 1.4 HDİ. hatta bizim bursadan katılanlar konusunda sordum abilerime, arkadaşlarıma ama hiç bulaşmamam gerektiğini söylediler. bende internette çok okudum beyin arızası verdiğini millet çok sıkıntılı o yüzden korktum açıkçası bulaşmadım. olumsuz cevap verdim müşteriye.

sorun desen ben astrada da yaşadım ilkinde. 2006 larda mı vardı bilmem ilk 3000 km de iki defa fabrika hatası verdi araç 10ar gün yattı serviste. ama şikayet etmedim taaa o zaman full-otomatik bi astra vermişlerdi inan gelmesin bile dediğim oldu.

Geri