Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o zaman ben 206 tek kapılara çok baktım onlarında kazasızı pek yoktu. hoş o zaman istanbuldaydım. kazasız hiç bi araba yok gibiydi.

Aynen. Bi ara çok taktım bende 307'lere. Ama olmuşken 1.6 HDİ en fuulu olcak sunroof falan tadından yenmez. ama o da bütçeyi aşıyor işte. benim istediğim bütçeme göre kendi sınıfında dolu bi araba. model düşük olsun ama araç boş olmasın.

evet o sekılde asar butceyı hatta aldıgın 24 bın tl yı dırek vermen lazım 1.6hdi ın en dolusuna, buna ne dersin km sine felan bakma ornek olarak ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...l-seat-cordoba-s-rider-1-4-tdi-30653425/detay

Bütçeyi biraz daha zorlayıp bi corsa C alırım belki de. gönlüm bu araçlardan yana zaten.

o zaman ben 206 tek kapılara çok baktım onlarında kazasızı pek yoktu. hoş o zaman istanbuldaydım. kazasız hiç bi araba yok gibiydi.

evet onlarda da cok kazalı var , en son arkadasım bı tane 206 buldu pertden , topladı kendısı onu en ufak vidasına kadar , tam tadına varacakken 1 hafta sonra avrupa yakasında besıktasda duramadı durağa girdi, almıs bır kac kısı altına dıye bılıyorum ... ondan sonra 206lardan da sogudum...

o Allah'ın emri zaten. ama sattıktan sonra ne alırsam alayım bu böyle olucak be kardeşim.

Seat arabalarını severim ama bunların dizeli alınmaz. resmen traktör gibi çalışıyor araçlar. çok rahatsız edici. tek kötü yanı bu benim gözümde.

valla bütceye göre buluncak arabalar genel olarak böyle , en temız sıfır dacia logan al derım ama durduk yerede canını tehlıkeye atmaya gerek yok :=)

valla bütceye göre buluncak arabalar genel olarak böyle , en temız sıfır dacia logan al derım ama durduk yerede canını tehlıkeye atmaya gerek yok :=)

aman Allah korusun. Şahin alırım daha iyi :) yan yan :D

Geri