S
senem_
Bilgi Girilmemiş
o zaman ben 206 tek kapılara çok baktım onlarında kazasızı pek yoktu. hoş o zaman istanbuldaydım. kazasız hiç bi araba yok gibiydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen. Bi ara çok taktım bende 307'lere. Ama olmuşken 1.6 HDİ en fuulu olcak sunroof falan tadından yenmez. ama o da bütçeyi aşıyor işte. benim istediğim bütçeme göre kendi sınıfında dolu bi araba. model düşük olsun ama araç boş olmasın.
o zaman ben 206 tek kapılara çok baktım onlarında kazasızı pek yoktu. hoş o zaman istanbuldaydım. kazasız hiç bi araba yok gibiydi.
evet o sekılde asar butceyı hatta aldıgın 24 bın tl yı dırek vermen lazım 1.6hdi ın en dolusuna, buna ne dersin km sine felan bakma ornek olarak ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...l-seat-cordoba-s-rider-1-4-tdi-30653425/detay
Bütçeyi biraz daha zorlayıp bi corsa C alırım belki de. gönlüm bu araçlardan yana zaten.
Seat arabalarını severim ama bunların dizeli alınmaz. resmen traktör gibi çalışıyor araçlar. çok rahatsız edici. tek kötü yanı bu benim gözümde.
almıs bır kac kısı altına dıye bılıyorum ...
valla bütceye göre buluncak arabalar genel olarak böyle , en temız sıfır dacia logan al derım ama durduk yerede canını tehlıkeye atmaya gerek yok :=)