Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benzinli modellerin yakıt tuketımı yuksekmıs , emre daha ıyıbılır onun kı 1.6 motor... Ben yerınızde olsam cdti alırdım en mantıklısı bu sartlarda...

corsa diye gidip bi gaza gelip astra alırsan paran ancak buna yetiyor be abicim.
ahhh ahhh can neler çekiyorda günahlar elvermiyor naparsın:)

corsa diye gidip bi gaza gelip astra alırsan paran ancak buna yetiyor be abicim.
ahhh ahhh can neler çekiyorda günahlar elvermiyor naparsın:)

oda dogru anca para denk gelıyor, iyiki corsa almamıssınız bu benzınlıde olsa daha ıyı bır secım..

En iyisini yapıyorsun ev arabadan daha önemli , araba sonrada alınır ömrümüz var daha :)

fiyat nasıl sizce ? pazarlık payı var elbette.

hayırlı satışlar olsun emre...

ortak gaz verdi bana onda da sedan var. o tam bir opelci bu 5. arabası hep opel hep opel. galeriyle kanki olmuşlar:) birlik oldular...
ama hep teşekkür ediyorum iyi ki corsa aldırmamışsın diye. corsacılar kızmasın ama daha çocuksu geliyordu bana

bi de şu var, corsa C'yi, corsa D'ye değişmem. hiç güven vermemişti bana D kasa. C kasalara hayranım.

fiyat nasıl sizce ? pazarlık payı var elbette.

fiyat uygun en fazla yapılcak pazarlık sonucu 250 lıra dusulebılır, senın arabada darbe yok boya yok , ufak tefek lokalden bırsey olmaz..temiz araç

1 değişen, 1 parça da boya var Eren.

En iyisi Senem , corsa guzel tasarımı var ama içi dar geldı bana, boy 1.85 olunca surucu koltugunu nerdeyse en arkaya cekıyorum, arka koltuk zaten dırek kapanıyor arabaya 2 kısı daha anca bıner, ki astra da boyle corsa da en fazla yanıma 1 kısı :) astra hem genıs hem performanslı..

Geri