Opel astra h sağ ve sol havalandırma ızgara çerçeveleri

montella41

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Aracım 2004 model astra h sağ ve sol havalandırma ızgara çerçevelerinin boyası attı ve çok çirkin duruyor.

Bunların yenisi internette aradım ama bulamadım konsolum gri renk üstünü krom kaplayacağım çerçeve yada orijinalinden nereden bulabilirim ?

Acil yardımlarınızı rica ederim.

Teşekkürler.

Selamlar, bende de olmuştu, carbon kaplatmıştım. Servislerde orjinali vardır diye düşünüyorum ama ben sorduğumda pahalı gelmişti. Tam fiyatı hatırlayamıyorum. Şimdilerde nano kaplama yaptırabilirsiniz. İlla krom diyorsanız şu başlığa bakın;

http://www.opelim.net/forums/tuning-ve-modifiye-hatti/99508-krom-boya-kaplama.html

Ustadim ben kocaelideyim ankara uzak sadece dis cerceveleri lazim.

Cikarip sprey boya ile boyasam renk tutmaz herhalde internetten alacagin bir yer varmi acaba

Arkadaslar yardimci olacak kimse yokmu basina gelen,

Yada bu parcayi internette bulabilecegim bir yer yokmu ?

merhaba, bende de aynı problem vardı. carbon ile kendim kapladım. çok da güzel oldu. zor bir şey değil. para vermektense bir parça carbon alıp kendiniz kaplayın. dilerseniz fotolarını da koyarım...

merhaba, bende de aynı problem vardı. carbon ile kendim kapladım. çok da güzel oldu. zor bir şey değil. para vermektense bir parça carbon alıp kendiniz kaplayın. dilerseniz fotolarını da koyarım...

Valla üstadım çok sevinirim karbon atıyor fln dediler benımde aklıma geldi ama aksesuarcı atıyor deyince vazgeçtim.

Resimlerini yüklerseniz çok sevinirim.

Valla üstadım çok sevinirim karbon atıyor fln dediler benımde aklıma geldi ama aksesuarcı atıyor deyince vazgeçtim.

Resimlerini yüklerseniz çok sevinirim.

Benimkinin hali bu boyasının birebir aynısını bulabilir miyim acaba ?

Ekli dosyalar

• 121445.webp
    121445.webp
    18.1 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
bunlar gercekten güzelce kaplanabilir.nasıl cıkardınız acaba yerinden?

Geri