Opel Astra G Anahtar Sorunu

ckaracaev

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,

2001 Opel Astra G kullanıcısıyım, 2-3 ay önce bir anda anahtarımın uzaktan kumandası çalışmamaya başladı ondan sonra her seferinde kontakta kilitlemeye basıp ayarlasam da 3.4. seferden sonra uzaktan kumandam çalışmıyor her seferinde kontak çevirmeden kilitlemeye basıp ayarlama yapmak zorunda kalıyorum. sorun nedir? nasıl çözülür?

İsminizi belirtirseniz seviniriz ayrıca Size nasıl hitap edeceğiz ?
Şimdi Şikayetinize gelelim.başıma gelen Omegada oldu Zamanla anahtar kutusu içinde pil bollaştığı için kontak sorunu yaşıyordu kırmızı ışık yanıyor ama kapıları açmıyordu,Pili değiştim olmadı sonra farkettim pil içinde bol duuroyrdu. pil arkasına mukava katladım (destekledim artı herdaim temas etsin diye)denedim düzeldi mutlaka sizde bakın.Olmadı anahtarınızda sorun olabilir

geçen bende anahtarı yere düşürdüm. pil yatağının ayalarından birinin lehimi kopmuş sinyali unutup duruyor. bende kağıt parçası sıkıştırma ile şuanda idare ediyorum. lehim yapmak gerekiyor. sizinde lehim kopmuş olabilir.

Aynı prombem bendede var pili zayıf diye açmıyor diye düşünüp pili değiştirdim üzerinde ısık yanıyor ama yine açmıyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri