opel astra fren sistemi yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan komand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

komand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel astra 95 gl...fren ayağımın altında yok gibiydi..bir hafta önce gösterdim.balatalar iyi .arka kampanalardan dediler. yaptırdım.iyiydi.700 km yol yaptım.bu seferde fren sert ama geç tutuyo..bu konuda tecrübesi olan..sorun ne olabilir? ilçedeyim burda servis yok..

hava olabilir frenlerde 4 tekerleğinde havasını alıp araca uygun (DOt4) hidrolik fren yapı koydurun...tabi havasını aldırın sorun büyük ihtimalle çözülecektir..saygılarımla...

opel astra 95 gl...fren ayağımın altında yok gibiydi..bir hafta önce gösterdim.balatalar iyi .arka kampanalardan dediler. yaptırdım.iyiydi.700 km yol yaptım.bu seferde fren sert ama geç tutuyo..bu konuda tecrübesi olan..sorun ne olabilir? ilçedeyim burda servis yok..

Senin kesinlikle fren hortumların tıkalıdır.
1:Firen hortumlarını değiştir
2:Balata sipreyiyle diskleri balataları temizlet
3:firen pistonlarını yağlat.
Kolay gelsin.

• İMZA ALANINIZI Lütfen Kurallara Uygun Düzenleyiniz. Aksi Takdirde Üyeliğinize Son Verileceğini Unutmayın... Detaylar için TIKLAYINIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri