Opel astra devir sıfırlama,akü lambası yanma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cit_38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cit_38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar 2003 model opel astra club aracımla bugün 3-4 km yol gitmeden hareket halindeyken birden stop etti daha sonra çalıştırmak istediğimde araç çalışıyor fakat 1-2 sn. sonra devir saatleri sıfırlanıyor akü lambası ve abs lambası da yanıyor direksiyon da sertleşiyor ama araç çalışır faziyette gazı falan yiyor hareket ettirmedim sıkıntı çıkabilir diye bulunduğum yerde servis yok sıkıntının sebebini bilen arkadaşlar açıklarsa çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim.

aklıma şarj dinamosu geliyor ömrü gitmiş hali ile aku lambası yanıyor ve direksion sertleşiyor.

geçen hafta bakımını yaptırmıştım triger kayışı V kayışı vs. değişti ondan mı kaynaklanıyor acaba bir de aracımda navigasyon kullanıyorum çakmaklıktan bunun gibi şeyler de etkiler mi kaçak falan mı var bilemedim.İlk defa yapıyor böyle bir sorun

Şimdi Cihangir bey elektrik benim branjım değil ama sorun kayış gevşekse ondan olur ama şarj sorunu olduğu kesin bu şekilde kullanmayın bir elektrikci baksın

Şimdi Cihangir bey elektrik benim branjım değil ama sorun kayış gevşekse ondan olur ama şarj sorunu olduğu kesin bu şekilde kullanmayın bir elektrikci baksın

teşekkür ederim ilginiz için bulunduğum ilçede servis de yok artık önce bir elektrikçiye göstereyim arızayı giderebilirse merkezde servise de giderim.Bakımda trigerle birlikte V kayışı da değişince nette de araştırdığım kadarıyla V kayışı ile de ilgili olabileceği yazıyor o yüzden onu da belirtmiştim.

aküyü en son ne zaman değiştiniz

aküyü en son ne zaman değiştiniz

yanlış hatırlamıyorsam 1.5 veya en fazla 2 yıl bosch marka akü hala yeşil gösteriyor ve zaten marşa ilk başısta araç çalışıyor ama neden kaynaklandı sanırım dinamodan

Akü, şarj dinamosu, kayış, akü bağlantısı, şaşe bağlantısı kontrol edilecek.

Geri