Opel Astra Comfort

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yilmust
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yilmust

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar dileğimle bir şey sormak istiyorum.

Benim araçın(Astra comfort G Kasa) orijinal lastik ölçüleri 195/60/15 dir.
Ben bu ölçüleri altı birazdaha yükselsin diye 195/65/15 yapmak istiyorum,
bu durum karşısında araçın bu yeni ölçülere (artısı-eksisi) ne olabilir.
Bu değişiklikten randıman alabilirmiyim....yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...iyi geceler...;)

Son düzenleme:
kardes bildigim ve duydugum kadariyla sen jantin yerden mesafesini yukseleceksin ve bu sana aracinin birazdaha fazla esnemesi anlamina gelir bence virajlarda aracin yoltutusu bile degisebilir bir spor arabalarda jantla yer mesafesi yani yanak mesafesi 2-3 santim olani bile var bu bence aracin saga sola esnememesi icin sen yinede daha iyi bilenlerden faydalansan iyi olur ..

bence iyi bir fikir değil.

sahlan ve geoprapher arkadaşlar ilginize tşk.ederim.
Hafif engebeli yollarda, malum anadoluda köy yollarında altının vurmaması için biraz yükselteyim diye düşünmüştüm.... kalınsağlıcakla....

ölçün iyidir bende 65 yanak war yol tutuşta sorun oluyo

ben aldığımda 65ti. 60 kullanmadım farkı bilmiyorum. ama çok keskin kullanmadığım için yol tutuşunu test etmedim.

bence yere yakın olmak her zaman iyidir,ama bu değişiklikteki yüksekliği hissedemeyebilirsin çok az olur bence

bendede 2004 confort var aldığımda (2.el) lastik ölçüleri 185/65/15 di stepmeye baktım ordaki lastik hiç kullanılmamış oda 185/65/15 bu orjinal olçüsü değilmi. bende lastik alırken 195/60/15 düşünüyorum.

takoz attir alti yine yukselir lastiklerini degistirmeden de hallede bilirsin..

196/60/15 vardı kış lastiklrini takınca 195/65/15 yaptım hiçbir fark yok desem yalan olmaz elbette fark vardır ama hissedilebilir bir fark değil tek kötu tarafı gözle görulebilecek bir yukseklik

Geri