opel astra 1.3 cdti njoy sport model ile ilgili merak edilen sorular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende var................

valla bende esp var süper bişey bazen virajlara bilerek sert giriyorum hemen devreye giriyor hatta bir kere kastamonu da mıcırlı yolda benim eşimin ve çocuklarımın hayatını kurtardı .ama benim araç 2006 astra cosmo ve fazladan 1000ytl verdim bide cosmo paketi aldım bu pakette elektrikli katlanır ayna + lastik basınç gösterge + ve esp plus vardı.bu paketide sadece cosmo araçlara veriyolardı. astra dizellerde triger zinciri var

cevaplar için teşekkürler

birkaç soru daha

1. mazotun kışın donmaması için geliştirilmiş bir sistem var mı bu arabada?
bazı arabalarda duyduğum kadarı ile depo çevresinde bu tür sistemler mevcutmuş.

2. batıda fazla sorun olmuyor ama özellikle doğununun aşırı soğuk yerlerinde veya batıda örneğin bir kayak merkezine gittiğinizde aracınız benzinliye göre nasıl çalışıyor?

3. alarm konusunda son gelişmeler var mı?
son zamanlarda alarm takdıran var mı?
alarmlar neye duyarlı?
immobilizer yeterli mi?
bu fiyattaki arabada alarm olmaması hakikaten ilginç geliyor bana.

4. cd çalarda sürekli olarak bir cd nin durmasının zararı olur mu?

şimdiden zaman ayıranlara teşekkürler...

valla arkadaşım ben bu hafta içi hatta belki yarın düşünüyorum,alarm taktırmayı..desi taktıracagım. fiyatı 200 dolar ama sen özelliklere bak şimdi...

Uzaktan Kumanda ile motor çalıştırma
kareturuncu8.gif
Beslemeli siren
kareturuncu8.gif
Siren melodisi seçilebilir
kareturuncu8.gif
3 butonlu kumanda
kareturuncu8.gif
Ultrasonik iç mekan koruma
Alarm anında motoru kilitleme
Tehlike ölçer darbe koruması
Hafızalı cam ledi (alarm sebebini gösterir)
Komfort cam kaldırmalı arabalar için tetikleme çıkışı

maltepede fabrika satış magazaları var.montaj ve işçilik dahil....eğer istanbuldaysan beraber gidebiliriz 1 saatte takıyorlar.hafta içi taktıracağım.

alarm olayı farklı bir iş. orjinal alarmları pahalı 400 ytl civarı. dışarıdan takılan farklı alarmlar ucuz tabiki. ama orjinal alarmda herşey hazır. hemen soketini ve sensörleri takıyor. her şeyin yeri hazır yani

Geri