opel astra 1.3 cdti njoy sport model ile ilgili merak edilen sorular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sasakar' Alıntı:
esp kesinlikle yok alarm arabayı ilk alırken 150 ytl karsılığında takıyorlar garantiyi bozmuyor...ben taktırdım..

150 ytlmi bana serviste tamı tamına 450 YTL dediler:mad:.Burdan beni kazıklamaya çalışan opel servisine ban:mad: :mad: :mad:

servisten servise değişiyor bana da 350 ytl çekmişlerdi yuh dedim bnde tabiii

sasakar' Alıntı:
esp kesinlikle yok alarm arabayı ilk alırken 150 ytl karsılığında takıyorlar garantiyi bozmuyor...ben taktırdım..

kardeş nere burası alla alla.. ben sormadım ama hic sanmıyorum o fiyat olacagı..Nerede yaptırdın arkadaş olmadı o fiyat listesiyle giderim opele mecbur yapıyolar öyle durumlarda..Arabayı alırken Opak ın bize verdigi fiyat Balkanın kinden 200 milyon aşagı da.İndirim yapmadılar ama aynı degere karter muhafaza :cool: yaptırmıştık..

bende karter muhafazasını 56 ytl ye yaptırdım.Bunu yapan servis bana alarmı 450 ytl diyen servis:D

PoWeR_CaR_AsTrA' Alıntı:
bende karter muhafazasını 56 ytl ye yaptırdım.Bunu yapan servis bana alarmı 450 ytl diyen servis:D

huahuzha ben eminim 176 Ytl faturayı gördüm :)

bende eminim yalan olmasın ya 56 yada 57 ama eminim çünkü biz iki araba taktırmıştık.Yanlız bunun iki araba taktırdık diye ucuz olma gibi bi şansı yok çünkü aynı fiyata aynı yerden taktıran bi kaç kişi daha gördüm

buarada Bu olay cok sacma.. bu da gösteriyorki opel servisler aynı ürün ve malzemeyi kullanmıyorlar!!! Arada uçurum fiyatlar var..

muhafazayı ben 90 ytl ye takmıştım yaklaşık 1 seene önce

3 örnektede görüyoruzki

56-90-170 diye muh. değişiyor,alarmlar ise 150-350-450 diye ben bu servislerin işini anlamış değilim

Servisler sanırım bu tip malzemeleri dışarıdan ve başka fiyatlarla alıyorlar ve tutturabildiklerine satıyorlar ben arabayı alırken acayip pazarlık yapıp kaput koruma karter muhafaza boya koruma ve geri vites sensörünü bedava yaptırmıştım...

Geri