OPC sonunda geldi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O ne motor oyle tertemiz :-))))...
Resimler cok guzel cikmis....

valla fotolar temizmiş..
benimki hala temiz değil..:D
güle güle değil tadına vara vara kullan..

ha bu arada ön panjurdaki opc senin eserin galiba..:)

:D arkadaşın eseri :P dur oraya değil dememe kalmadı yapıştırdı bitirdi işi,bende sökmedim :P

O ne motor oyle tertemiz :-))))...
Resimler cok guzel cikmis....

Saol Erdencim,daha iyisi sende :D kırmızı ne de olsa :)

opc hakkında..

:D arkadaşın eseri :P dur oraya değil dememe kalmadı yapıştırdı bitirdi işi,bende sökmedim :P

opc hayranı arkadaşlar sadece arkada opc yazması (eskiden yanlarda da yazardı) yani belirleyici başka şeylerin olmaması (mesela turbo gibi) sizce de eksik değilmi..:(
her seferinde açıklama yapmak gerekiyo o yüzden ben arkaya opelden gtc nin orjinal turbo yazısını çaktırdım..:D

avrupadakilerde benimle aynı görüşte..:D

Ekli dosyalar

• M OPC k (14).webp
    M OPC k (14).webp
    55.7 KB · Görüntüleme: 24
  • M OPC k (15).webp
    M OPC k (15).webp
    61.8 KB · Görüntüleme: 22

opc hayranı arkadaşlar sadece arkada opc yazması (eskiden yanlarda da yazardı) yani belirleyici başka şeylerin olmaması (mesela turbo gibi) sizce de eksik değilmi..:(
her seferinde açıklama yapmak gerekiyo o yüzden ben arkaya opelden gtc nin orjinal turbo yazısını çaktırdım..:D

avrupadakilerde benimle aynı görüşte..:D

turbo yazısı bende de var da yapıştırmadım.opc daha iyi duruyor arkada,turbo opc yapsam cok cakma,opel turbo da sacma oluyor :D
yanlara opc olabilir ama..

Maşallah, ALLAH kaze bela vermesin...

ALLAH daha iyilerine binmeyi nasip etsin inşallah...

kazasız belasın 1000

Maşallah, herşeyiyle çok güzel, başarılı bir araç. Kazasız belasız sürüşler dilerim

kazasız belasız allah nazardan saklasın

kazasız belasız..

Son güncel fotoğraflar :)

http://www.flickr.com/photos/emreopc/

Yeni fotoğraflar eklenmiştir :) bugün şekerpınar-istanbul park arası yolu boş bulunca çekeyim dedim,ama lanet E71 berbat çekiyormuş fotoğrafları :P

Geri