Öncelikle geçmiş olsun hocam. Allah haksız kazancın hesabını onlardan sorar. Ben opelle 2010 şubatında tanıştım. Yani beş senemizi bitirdik. Bu süreç boyunca da kafamdaki sanayi, usta, servis vb. profili tamamen değişti.
Ben aracımı ilk aldıktan sonraki ilk bakımda tavsiyelerin de üzerine yaşadığım ilde hatrı sayılır bir özel opel servisine gittim. Patron olan usta, dedikleri gibi gayet ilgili, işinin de ehli biri çıktı ancak maalesef yoğunluktan dolayı ilgisi sadece arıza tespiti bitene kadar sürdü. Sonrasında resmen adamın peşinden koştuk. Yakaladın, yakaladın. Değilse adamı bulup da aracının başına getirmek mümkün değildi. Patron usta, arıza tespitinden sonra işi diğer elemanlara bırakıyor. Diğer elemanlar, çalışma disiplinleri ise malum. İnsanı kanser eden cinsten. Ustalık , işçilik bildikleri yok. Ezbere iş yapıyorlar. Getir parçayı, ezbere bildiği işlemi yapıp değiştirsin. Ufak bi şey çıksa olağanüstü, mümkün değil çıkamıyor çoğu işin içinden. Bir iki tane daha iyi olanın da havasından geçilmiyor. Ben bu serviste ilk bakımımda neredeyse bütün fren parçalarını yenilettim, baskı balata değiştirdim falan. Tabi bütün ilgisizliğe ve disiplinsizliğe rağmen yine de sadece km teli ile kurtardım. Şanzımanı indirirken özellikle ''teli sıkıştırıyorsunuz dikkat edin.'' diye uyarmama rağmen dikkat etmediler. ve iş bitip çıktıktan sonra telim yolda 80km'ye gelince koptu. Tabi bu arada haliyle yüklü bir bakım faturası gelmişti. Onun tartışmasına bir de tel koptuktan sonra dönüp yaptığımız tel tartışması bindi. o teli orijinali ile değişti ama 3 ay sonra anlamsız bi şekilde 0/40 arası uğultu yapmaya başladı. Bunu da o serviste kimse bulamadı, yine biraderle biz bulduk. Onlara kalsa şanzıman, diferansiyelde ne kadar bilye varsa değişecekti. Sonra telin değişimini talep ettim. Ellerinde yoktu, isteyelim dediler. 3 gün sonra gittim. Parçacı arkadaş bana elindeki yan sanayi , son derece adice duran teli itelemeye çalıştı. Ambalajı falan söküp gelmiş. Tabi aydık işi. Patrona durumu anlattım, meğer parçacı teli hiç istememiş. Sonra patronla beraber tekrar istettik. Bir hafta sonra gittim, taktırdım. (Tabi, bu arada da gittim geldiğim dedim yol maalesef git gel 160 km. )Tel, çok şükür sonradan problem çıkarmadı. Ama o ilk bakımda yaptıkları işlerden biri olan karter contası değişimi, bir sene sonra tekrar aynı hatayı yaptı. Ve bu servisle ilk yaptığı işlerden dolayı birçok maceram oldu. Hepsinin de geri dönüşünü aldıktan sonra servisi haliyle bıraktım. Ama patronlarına da içimdeki her şeyi döktüm. Bu elemanlarla sen dünyanın en iyi ustası da olsan bir şey kazanamazsın, dedim.
Demem o ki büyük bir özel servis de en az yetkili kadar tehlikeli maddi yönden. Bana bunu kendileri de dedi. Biz burada 25 kişi çalıştırıyoruz hocam, mecburen fiyatlar da böyle oluyor, dediler. Bir özel serviste ne kadar çok işçi çalışırsa fiyatlar da o kadar artıyor. Normal bir ustaya gideyim deseniz, herkes anlamıyor. Triger değişimim geldi. Geçen ay birinin tavsiyesi ile her türlü araca bakan bi ustaya gittim. Triger değişecez dedim. Hallederiz, parçayı al gel hocam, dedi. Devirdaim değişmeyecek miyiz dedim. Yok hocam gerek yok dedi. Yani bi kontrol ederiz ama garanti olsun değiştirelim hocam falan yok. O zor yerde, değişirsek biraz daha fark alırım dedi

uzaklaştım hızla.
Başka bir sorun da maalesef ustalarımızla olan iletişim sorunu. Kimisinin ağzından laf alınmıyor, kimisinin havasından geçilmiyor. Dolayısıyla işinde gerçekten iyi olan, ezbere iş yapmayan ve iletişim kurulabilen usta ve servisler maalesef kolay bulunmuyor. Tekrar geçmiş olsun.