| onuR |'s -C-

teşekkür ederim
zaten s'nek tvden teklif geldi
pimp my ride tarzı bi program yapılcakmış türk işi.yardım edermisiniz die sordular.hatta bu hafta toplantı vardı kar yüzünden iptal oldu

dediin olay var resimdede birazdaha çok boşluk varmış gibi duruyo haklısın...kaput uzatıldıktan sonra kaput uzama nası olması gerekiyo ise öyleydi ama yazın bi araba önden girdii için kaput ve çamurlukta esnemeler oldu.o sorunuda çözecem yakında
kaput uzatma bencede kısa oldu biraz.ama arabaya yapılan ilk işlem o..kaskodan başka bi işlem yaptırırken kaputuda aradan çıkarmıştık.benimde işlerim vardı o sıra abartı olmasın ama belli olsun dedim ustaya, böyle bişey yapmış...yaza biraz daha uzatabilirim.

Ok anlaşıldı.Geçmiş olsun.Dediğim gibi son zamanlarda gördüğüm en güzel corsa-c lerden biri....

teşekkür ederim elimden geldiince bişeyler yaptım...işe giriyim yaza doğru şişirmeyi düşünüyorum arabayı.
004866.jpg
böyle bi model getirtebilirim

Gerçekten güzel olmuş, beyaz corsalar da ugraşılınca güzel oluyormuş :) kazasız belasız, jantlar hoş gerçekten

valla cok sade ve güzel olmuş güle güle kullanın

kazasız belasız güle güle kullanman dileğiyle..gerçekten gerek resimler gerekse video süper olmuş..aracı hep plakasızmı kullanıyorsun :)

10x10 numara ya yorum yok

evet,
plakalığı kapat diyosan haklısın bakalım yaza doğru :D

maşallah çok tatlı olmuş dizelmi merak ettim corsac garajına bekler,iz reismleri

hyr benzinli arkadaşım

Geri