ön takımdan gelen ses

hasanferhatsen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese merhaba.bir problemimi sizlerle paylaşamak istiyorum.bozuk dalgalı yolda ön taraftan gelen luk luk sesi.amortisör,rot kolu,z rot,amortisör,amortisör üst takozu yani değişmeyen bir şey kalmadı ve sinir oluyorum.yardımcı olursanız sevinirim(arabam 2000 astra cd)

tıkırtı direksiyondanda geliyor olabilir! dikkatli dinlemek lazım. bi ara hyundai getz kullandım. kronik sorunu buydu. 2-3 ayda bir serviste düzeltiyorlardı. ama gene lok lok ötüyordu. direksiyondan kaynaklandığını söylüyorlardı. sanırım bir yerlerini iyice sıkıp tekrar veriyorlardı arabayı.sonra sattım kurtuldum.

bı servıse goster ıstersen :D sonra sorun cıkmasın yolda ....

bı servıse goster ıstersen :D sonra sorun cıkmasın yolda ....

başına gelen nasıl belli oluyor hemen :D

geldıı tabı basıma hazırlıksız yakalandım yanıı :D ama sımdı tam teskılat herseyıı yapıyourm sıbob ıtıceklerıne kadar :D DEYISIYOR :D

herkese merhaba.bir problemimi sizlerle paylaşamak istiyorum.bozuk dalgalı yolda ön taraftan gelen luk luk sesi.amortisör,rot kolu,z rot,amortisör,amortisör üst takozu yani değişmeyen bir şey kalmadı ve sinir oluyorum.yardımcı olursanız sevinirim(arabam 2000 astra cd)

Benimkinden de geliyordu servise götürdüm Viraj dikme demirlerini ve plastik bir parça vardı aklıma gelmedi onu değiştirdim şimdi en ufak bir ses yok... Bir sor bakalım bundan dolayı olabilir.

Geri