ön takımdan gelen luk sesi

hasanferhatsen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese merhaba.bir problemimi sizlerle paylaşamak istiyorum.bozuk dalgalı yolda ön taraftan gelen luk luk sesi.amortisör,rot kolu,z rot,amortisör,amortisör üst takozu yani değişmeyen bir şey kalmadı ve sinir oluyorum.yardımcı olursanız sevinirim(arabam 2000 astra cd)

herkese merhaba.bir problemimi sizlerle paylaşamak istiyorum.bozuk dalgalı yolda ön taraftan gelen luk luk sesi.amortisör,rot kolu,z rot,amortisör,amortisör üst takozu yani değişmeyen bir şey kalmadı ve sinir oluyorum.yardımcı olursanız sevinirim(arabam 2000 astra cd)

rotiller değiştimi sesi rotillerde yapar.
:confused:

Haddim değil ama uyarmakta fayda var profiliniz kısmından imza ayarlarınızı yapıp kendinizi üye arşivinde formata uygun şekilde tanıtmalısınız.

başka neler yapıldı mekanik olarak yazarsanız iyi olur sorunu yazıcam size

direksiyon mafsalları yada varsa emin değilim ama kutusuna baktırın derim üstadlarımız sizi daha iyi yönlendirecektir

aynı araçta aynı problemi zamanında yaşamıştım.en son çare amortisörler değişecekti.farklı bir yere götürdüğümde üst takozlar değişmişti ve ses kesilmişti

sağ aksa yada akslara bakıldımı acaba?

senin aracı kontrol sırasında alt süspansiyon kontrolu yaparken motor alt traves burcları boşluk varmı :kop: :kop: :kop:

civatalaı kontrol edin belki beşik kısmında bulunan öntakım parçalarının civatarlı gevşemiş olabilir ... başımıza başka model araçlarda gelmiştide o yüzden yazdım ...saygılar...

senin aracı kontrol sırasında alt süspansiyon kontrolu yaparken motor alt traves burcları boşluk varmı :kop: :kop: :kop:
süpersin özellikle arkadakiler bozuluyor :D

Geri