ön far sararması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan engin44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

engin44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bi arkadaşlarda vectra b 2000 model cd var ön farlar sapsarı bunun çözümü nedir acaba o üstteki plastik tek başına değişiomu yoksa far komplemi değişio bedeli nedir saygılar

aynısı bızım arabadada var galıba tek satılmıyormus belkı cıkmacılarda bulunur. usttekı plastıgı sökenler var sılıkonla yapıstırıyorlar yenıden

engin ben özel bir firmada çalışıyorum ve far yapıyorum bu farların normalde açılması mümkün değil ama ampülleri çıkarıp içine hava tutabilirsin
ben geçen gün benim vectra nın farlarını değiştirdim benimkilerde çok sarıydı serviste sordum valeo orjınal çiftine 700 ytl dedi çıkmacıdan aldım gayette temiz 80 ytl tanesi onlarda valeo yani sana tavsiyem çıkma parça satanları bir dolaş mutlaka bulursun

Far temizleyen yerler var, sırf bu işi yapıyorlar. Ben temizlettim sıfır gibi oldu. Hatta çizikler ve taş izleride kayboldu. Açılması gerekiyorsa açıyorlar yoksa açmadan da temizleniyor. Ayrıca mercekleri ve yansıtıcılarıda dahil bu temizliğe...Çıkmacılardan aldığınız farlar zaten temizlenmiş farlarmış, çünkü onların temizliğinide yapanlar bu temizlikçilermiş. Tabi benim görüştüğüm yerin adına konuşuyorum...100 YTL tuttu toplam...

benim astranın sis camları çok kötüydü, birinin de içi dağılmıştı. gittim servise 100 liraya ikisini komple değiştirdim. netten alıp 60 liraya da maledebilirsin.

benim astranın sis camları çok kötüydü, birinin de içi dağılmıştı. gittim servise 100 liraya ikisini komple değiştirdim. netten alıp 60 liraya da maledebilirsin.

Yalnız seninki sis farı ve normal fiyatı çok abartılı olmasa gerek. Benim farların tanesinin 350 YTL olduğunu düşününce 100 YTL çok uygun bir fiyat oluyor :D

arkadaşlar elimde sıfır ayarında farlar var,takım .satılık ilanlarına bakarsanız orda.

Yalnız seninki sis farı ve normal fiyatı çok abartılı olmasa gerek. Benim farların tanesinin 350 YTL olduğunu düşününce 100 YTL çok uygun bir fiyat oluyor :D

pardon ya ben yanlış okumuşum. ön far diyince sis anlamışım ne alakaysa.

yenisini alacaksın.en ii çözüm budur....

valla bende bi çift orjinal astra g farı var ama allah korusun angel eye farlara bişe olursa diye yedekte tutuyorum.

Geri