ön diskleri, ön balataları ve ön sol teker porya bilyasını değiştireceğim.

ELEGANCE06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar;
parçacıdan; ön diskleri ve ön balataları sordum, ikiside bosch marka varmış ve disk 95 tl, balatayı ise 55 tl sayarım dedi.
birde ön sol teker bilyasının değişmesi lazım, uğultu yapıyor. skf marka abs li porya bilyası na 160 tl dedi.
bu parçaları daha önce değiştirenler ve bilgisi olan arkadaşların görüşlerini almak isterim, saygılar, kazasız belasız günler..

merhaba arkadaşlar;
parçacıdan; ön diskleri ve ön balataları sordum, ikiside bosch marka varmış ve disk 95 tl, balatayı ise 55 tl sayarım dedi.
birde ön sol teker bilyasının değişmesi lazım, uğultu yapıyor. skf marka abs li porya bilyası na 160 tl dedi.
bu parçaları daha önce değiştirenler ve bilgisi olan arkadaşların görüşlerini almak isterim, saygılar, kazasız belasız günler..

Daha önce tekerlerimin ikisinde rulman ses yapıyordu, tüm porya yerine sadece rulman değişimi gerekiyor olabilir mi? rulman pek pahalı olmuyor ses onlardansa sadece rulman değişir geçersiniz.

Daha önce tekerlerimin ikisinde rulman ses yapıyordu, tüm porya yerine sadece rulman değişimi gerekiyor olabilir mi? rulman pek pahalı olmuyor ses onlardansa sadece rulman değişir geçersiniz.

Astra G lerde sadece rulmanı değiştiremezsiniz. porya ile birlikte değişiyor. 160 lira bence çok iyi bir fiyat. internette 200-220 civarında. ben yan sanayi 85 tl ye almıştım.

Porya fiyatı çok uygunmuş. Diğer fiyatlarda güzel.

porya yerine sadece rulman olarak aynı değişimi Vectrada yaptın 1-2 ay önce. (vectrada bu mümkün, astrada değil)

Fiyatlarınız uygun, bana bosch balata bulamadıkları için delphi göndermişlerdi.

Balata için trw, porya için orijinal taktirmanizi tavsiye ederim. Yan Sanayi poryayi maksimum 6 ay kullanirsiniz.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

SKF zaten orjinal porya.

Bu arada Bosch disklerin orta bölümleri paslandı nedense. Orjinal fabrika çıkışı disklerde bu olmamıştı.

Bence disk seçimi balata seçiminden de önemli..
Aksi takdirde balata yerine hep disk değiştirmek zorunda kalırsınız..

Geri