Ön cam...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GeneraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence 600 falan tutuyorsa hiç uğraşma kasko yaptır ve kaskodan değiştir ön camı, hem aracın kaskolu olur hemde ön camı değiştirmiş olursun. sadece kaskonun anlaşmalı olduğu yere götürüyorsun ve yarım saat bile sürmüyor.
bizim burada ruhsatı götürüyorum ve kaskosunu yaptırıyorum arabaya bakmıyorlar yani ama orda durum nasıl bilmiyorum. ben ön camı değiştirirken camcı bana yılda bi defa olmak şartı ile ön camı kaskodan değiştirebiliyosun demişti ve değiştirmiştim ve hasarsızlığımada etki etmemişti. orjinal değildi ama markası olimpia idi ve ben memnun kalmıştım combo da.

bence 600 falan tutuyorsa hiç uğraşma kasko yaptır ve kaskodan değiştir ön camı, hem aracın kaskolu olur hemde ön camı değiştirmiş olursun. sadece kaskonun anlaşmalı olduğu yere götürüyorsun ve yarım saat bile sürmüyor.
bizim burada ruhsatı götürüyorum ve kaskosunu yaptırıyorum arabaya bakmıyorlar yani ama orda durum nasıl bilmiyorum. ben ön camı değiştirirken camcı bana yılda bi defa olmak şartı ile ön camı kaskodan değiştirebiliyosun demişti ve değiştirmiştim ve hasarsızlığımada etki etmemişti. orjinal değildi ama markası olimpia idi ve ben memnun kalmıştım combo da.

şimdi benim korkum eğer koskoyu yaptırırsam inşallah... ben kasko yaptırırken kaskoda adamlar yazmazmı " ben kasko yaparken cam kırıktı die "

Metehan Bey

Aracınızı görmeden telefonla bile kasko yaptırabiliyorsunuz.

Metehan Bey

Aracınızı görmeden telefonla bile kasko yaptırabiliyorsunuz.
:kop::kop::kop:
Vay be biz bayağı geride kalmışız iyi ozmn ben öyle yaptırayım zaten bu yaz karsa gidicem Allah korusun ne olur ne olmaz die yaptırıcektım camda aradan çıkmış olur ii olur teşekkürler

biz kaskodan 2 cam değiştirdik bu güne kadar tek telefonla geldiler aracı aldılar yaptırdılar temizletip 4-5 saat sonra getirdiler sağolsunlar...

bence tamir ettir.bizim minübüskünü değiştirmiştik en ıyı yan sanayı dıye tabır edılen camdan taktırdık.yolda giderken ayna gıbı konsolun yansıması vuruyordu ve acayıp rahatsız edıyordu.

Arabayı kontrol eden sigortacı görmedim şu zamana kadar kaskonuzu yaptırın. Artık kaskolar orjinal camı vermiyor yan sanayi veriyorlar diye biliyorum aradaki farkı karşılayıp orjinalde taktırabilirsiniz.

evet evet arkadaşlara katılıyorum.. arabaya bakmıyorlar bile... yaptır kaskonu. 1 ay kadar sonra git cam çatladı de değiştir. ayrıca başka ne hasar varsa veya ne eskidi ise onlarıda değiştir kaskodan...
ama mutlaka orjinal taktır. tek aradaki farkı sen ver.

ben aracımı ayın 10 un da sıfır almıştım ama ayın 8 de proforma faturaya istinaden çoktaaan kaskolatmıştım aracı...

benim camda catlak yan sanayi 170 lira orjinal 300 lira seç beğen taksınlar

Geri