Ön cam...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GeneraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

GeneraL

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar hayırlı forumlar...

Astramın (2000 cd 1.6 16v) ön camı aldığımda çatlaktı heralde arabanın içerisinde oluşan fazla sıcaklıktan dolayı olduğunu düşünüyorum.Uzun lafın kısası bu camımın orjinalinin ve yan sanayisinin fiyat durumunu öğrenmek istiyorum...
saygılar iyi forumlar...

Metehan abi kaskon yokmu ben yeni değiştirdim kaskodan ancak yan sanayi taktılar ve asla orjinali gibi olmuyor benden söylemesi.

600-700 civarı bir şeydir

Kasko bozulmadan ön camın değiştiğini duymuştum. Ayrıca orjinal olmasa da iyi bir otocamcıda taktırılırsa çok sorun olacağını zannetmiyorum.

Tamam kasko orjinalinin takılmasını kabul etmiyor ama fiat farkı verilirse taktırılabilir her halde.;)

o fiyat rahat vardır abi arka camın sıfırı 275 ytl hesap et

arkadasim büyük catlaklar bile onariliyor artik ben yaptirdim sadece kalaem ucu kadar bisey beli oluyo 50-60 milyon arasi ben yurtdisida yaptirdim ama arastirdim internetten aynisi tr de de var hatta daha ucuz

ya sormayın arkadaşlar kasko işi yok ama yaptırsam kaskoyu ordan yaptırırım die ama kasko yaptırıncada adam yazar ben kasko yapınca ön cam catlakti die heral de bide 600-700 çok ya taktırırsam güneşlikli taktırcam...

Geri