Ön Cam Çatladı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Niye zaten tüm kaskolar ön camı yılda 1 defaya mahsus değiştiriyorlar diye biliyorum

Niye zaten tüm kaskolar ön camı yılda 1 defaya mahsus değiştiriyorlar diye biliyorum
yazık günah çok rahatsız etmiyor sağ tarafta zaten gözüme almıyor

Geçmiş olsun kardeş. arabanın kaskosu varmıydı.
Ben sigorta işi yapıyorum.Ak sigortanın sunduğu bir hizmet var mini onarım diye
araçlarında dış etkiler sonucu oluşabilecek küçük ölçekli hasarların (kapı,çamurluk ve tampon bölgelerinde meydana gelen sıyrık, çizik, nokta vurukları gibi boya hasarları, kaportada oluşan 3 cm. çapa kadar göçükler, İç döşeme kaplamalarında,deri, vinleks, kumaş, halı, plastik, vs., üzerlerindeki sigara yanıkları, yırtık, çizik ve kopuklar, ön camlarda vuku bulan 10 cm.ye kadar çatlak ve her tipte kırıklar...) bir sözleşme ile belirlenen ölçüsel ve adetsel limitler dahilinde ve kurallar çerçevesinde, ödenecek SABİT bir ücret karşılığında, AUTO KING Servis İstasyonlarında 1 (bir) yıl boyunca ücretsiz olarak giderilmesi hizmetidir. Mini Hasar Servisi Sözleşmesi kapsamındaki küçük hasarları AUTO KING Servis İstasyonlarında, bedelsiz yaptırarak, aracının kasko sigortasının hasarsızlık indirimini kaybetmez.

kaskolu gittim autokinge ama yapamayız dağılır dediler sanki bastan savdılar gibi geldi bana

ya bir kasko yaptır 1 ay sonra git camı değiştirsinler.Eğer pahalı geliyorsa ben 450,00 tl değiştirdim orjinal gm.Ancak şunu söyleyeyim usta ii değilse bırak öyle kalsın en ufak bir hatada su alır ve buğarlanma bile yapar.bende olmadı ama arkadaşımda oldu.Karar senin.

aynı catlak bendede var yan sanayii 150 lira orjinal 300 lira

kaskolu gittim autokinge ama yapamayız dağılır dediler sanki bastan savdılar gibi geldi bana

valla orasını bilemem öyle yapmış olabilirler. yardımcı olabileceğim bişiy varsa buralardayım :D kolay gelsin.

Geri