Ön Cam Çatladı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla Babamda bende oraya baktıkca gıcık oluyoruz...gözüm gibi baktığım araca hıyarın bırının dengesızce mıcırlı yerde (soguk asfalt yenı atılmıs yolda) makasa girmesi sonucu oldu...Çıkmacılara Bakıcam birde...Bazı Arkadaşlar Trafik sigortası halleder demısler bu nasıl oluyor tamamınımı karsılıyor acaba__??

Trafik sigortası sizinki gibi kırılanları ödemez.
Kaza nedeni ile kırılmışsa kusur nispetine göre karşı aracın sigortası öder.;)

Keşke ilk çatlama anında gidip yaptırsaydınız çatlağı büyümüezdi.halen geç kalmış sayılmazsınız çok büyümediyse o kısmı tmir edip büyümesini durduruyolar.ben ankarada yaptırdım 1.5 sene oldu yarım milim yürümedi.

Aracın orjinalliği bozulmasın diyorsan tamir yolunu dene. Kaliteli bir şekilde yapılan tamir sorun çıkarmaz.

abilerim burda bir tane camcı var adam akıllı oda cam tamiri yaparmı bılmiyorum...perşembe günü tatilim bir soracagım yapabiliyorlarmı...

çatlak belli bir boyutu geçince tamiri mümkün olmuyor. Bence kasko yaptırmalıydın. trafik sigortası ödemez...
full kaskoda hasarsızlığını bozmadan 1 teyp 1 cam (ön arka kelebek farketmiyor) + kaportadaki çapı 4-6 cm ezik vuruk vs yapıyorlar...
ben yaptırdım ordan biliyorum:)

ayni dert bendede var birinci tas vurugunu yaptirmistim gecen yine tas geldi iki yere sordum tamiri icin olmaz dediler kirik cok büyük deyil ama olmuyo yenisini türkiyedeki servise mail cektim 700 tl yi geciyo burdada 700 euro serviste

Bugun Sorduk Camın Tamiri Olmuyor...Çatlak Baya Bir Büyümüş Dedi...:(:(:(

trafik sigortası halleder fatih..

trafik sigortası karşılamaz arkadaşım. Trafik sigortası kusurlu olduğunda karşıdaki aracın hasarını öder sende kendi masrafını yani camını kendisi halledecek

demir 1 tl kadar çatlak var benim camda autokung de yaptıracam yaparlar mı acaba

demir 1 tl kadar çatlak var benim camda autokung de yaptıracam yaparlar mı acaba
Geçmiş olsun kardeş. arabanın kaskosu varmıydı.
Ben sigorta işi yapıyorum.Ak sigortanın sunduğu bir hizmet var mini onarım diye
araçlarında dış etkiler sonucu oluşabilecek küçük ölçekli hasarların (kapı,çamurluk ve tampon bölgelerinde meydana gelen sıyrık, çizik, nokta vurukları gibi boya hasarları, kaportada oluşan 3 cm. çapa kadar göçükler, İç döşeme kaplamalarında,deri, vinleks, kumaş, halı, plastik, vs., üzerlerindeki sigara yanıkları, yırtık, çizik ve kopuklar, ön camlarda vuku bulan 10 cm.ye kadar çatlak ve her tipte kırıklar...) bir sözleşme ile belirlenen ölçüsel ve adetsel limitler dahilinde ve kurallar çerçevesinde, ödenecek SABİT bir ücret karşılığında, AUTO KING Servis İstasyonlarında 1 (bir) yıl boyunca ücretsiz olarak giderilmesi hizmetidir. Mini Hasar Servisi Sözleşmesi kapsamındaki küçük hasarları AUTO KING Servis İstasyonlarında, bedelsiz yaptırarak, aracının kasko sigortasının hasarsızlık indirimini kaybetmez.

Geri