Ön Cam Çatladı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARkadaşlar 2 Hafta Önce Kadar Önümde Giden Bir aRacın Azizliğine Uğrayarak On Camımım Çatlamıstı Daha Doğrusu nokta kadar birşeydi ama gel gelelim 2 hafta içerisinde 3 koldan büyümeye basladı ve 3 cmden fazla büyüdü...:( birde ARacın Kaskosu yok..Sadece Trafik siğortası var...Sizce astra g orjinal on cam fiyatı ne kadardır...???

ARkadaşlar 2 Hafta Önce Kadar Önümde Giden Bir aRacın Azizliğine Uğrayarak On Camımım Çatlamıstı Daha Doğrusu nokta kadar birşeydi ama gel gelelim 2 hafta içerisinde 3 koldan büyümeye basladı ve 3 cmden fazla büyüdü...:( birde ARacın Kaskosu yok..Sadece Trafik siğortası var...Sizce astra g orjinal on cam fiyatı ne kadardır...???

Camı trafik sigortası ödüyordu herhalde. Tahminen temiz bir 500 lirası var.:(

Trafik sigortası sadece kaza olduğu zaman karşı tarafın zararını karşılar diye biliyorum.

keşke cam çatladıgında autoking gitseydin nokta kadar iz kalıyor bi baktır nediyecekler

trafik sigortası halleder fatih..

Fatıhcım gecmıs olsun kardesım cıkmacılarada bak derim birde gm marka camların en alt kısmında camın yapım tarıhlerı yazıyor ama sadece son hanesı ona dıkkat et arabanı satarken lazım olabılır

Valla Babamda bende oraya baktıkca gıcık oluyoruz...gözüm gibi baktığım araca hıyarın bırının dengesızce mıcırlı yerde (soguk asfalt yenı atılmıs yolda) makasa girmesi sonucu oldu...Çıkmacılara Bakıcam birde...Bazı Arkadaşlar Trafik sigortası halleder demısler bu nasıl oluyor tamamınımı karsılıyor acaba__??

çıkmayla filan uğraşma adam gibi yetkili serviste değiştir benim arka camı patlatmışlardı yağmurda su alıyo değiştiren yere gittim adam cam fıskiyesinden su alıyodur diyo insan böyle katil oluyo sanırım

çıkmayla filan uğraşma adam gibi yetkili serviste değiştir benim arka camı patlatmışlardı yağmurda su alıyo değiştiren yere gittim adam cam fıskiyesinden su alıyodur diyo insan böyle katil oluyo sanırım

bızımde servıs aracın on cam patladı yetkılı servısınde degısdı agmur yagdıgında altına kova koyuyorduk:kop::kop::kop:ınsan boylede katıl oluyor mahmut

evet abi içerdekilerin hepsi suçlumu sanki :)

Geri