Okullar. :/

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lise özlenir mi hiç ya? Berbat bir zaman ve hayat dilimi.

1 sene anaokulu 5 sene ilkokul 4 sene orta okul 3 sene lise 1 sene üni hazırlık 4 sene üniversite (bilgi üniversitesi uluslararası finans) peşine 4 sene (ziraat mühendisliği)üni halan okuyorum 3. sınıf(açık öğretim işletme) şimdi mi ne yapıyorum ektiğimi biçiyorum :D

Helal olsun valla abi :D

Lise özlenir mi hiç ya? Berbat bir zaman ve hayat dilimi.

Aynen valla bende hiç özlüyeceğimi sanmıyorum

Öss demeyin şuna son öss ye biz girdik. Sizinki ygs-lys :D ayrıca lise özlenir mi diyen lise hayatını dolu dolu yaşamamış demektir lise özlenmez mi hiç :D

Öss demeyin şuna son öss ye biz girdik. Sizinki ygs-lys :D ayrıca lise özlenir mi diyen lise hayatını dolu dolu yaşamamış demektir lise özlenmez mi hiç :D

Sus sen Mağdur ! :mad:

Gel bizim lisede oku gör liseyi.. :@

Aynen katılıyorum.Benim lise hayatım hayatımın en güzel günleriydi.

evet bende çok özledim yıl kaçtı hatırlamıyom ama :D o zamanın şartlarında 5 sene okumuştum liseyi . 3 sürgün yedim. son senemde diplomamı eve kadar getirmişlerdi sağolsunlar. okulu asmayan sınıfta kalmayan öğrenciye öğrenci demiyoduk o zamanlar hatta dövüyoduk neden ders çalışıyon diye. ne günlerdi bak hüzün bastı şimdi gene yaş konusu mevzu oldu .......herşey gelip geçiçi arkadaşlar baki ve tehlikeli olan kul hakkı. dikkat edelim bu konuya.

Haahhaa :D gel seni benim mezun olduğum liseye yazdıralım. :D fenerbahçe lisesi bağdat caddesi üzerinde bir düz lise gelde eğlenme :D:D:D

Bırak ya. :D Yumurta geldi dayandı nereye eğleniyoruz. :(

Lise neden özlenmez dedim söyleyeyim.

Çünkü liseler bitmiş. Hergün kavga hergün iğrençlik. Erkeklerin pislik olduğu kadar kızlarda bozuk. Hocalar derse girmiyor, derse girse öğrenciler yaptırmıyor, öğrenciler hocayı dövüyor. Türkiye'de lise ancak pisliğin olmadığı kaliteli bir özelde okunur düşüncesindeyim.

Geri