Okullar. :/

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ortam iyi ya. :D 2.Dönem keyifli geçicek..:D

arkadaşlar lisenin kıymetını bilin çok ciddiyim ben daha geçen sene mezun oldum ama üniversiteyide kazanamayınca sankı evı koyu gıdecek bır yerı olmayan ınsan gıbı hıssettım...ben kesınlıkle özlemem diyordum her gün sövdüğüm okula şimdi çağırsınlar koşa koşa giderim... :(:(

arkadaşlar lisenin kıymetını bilin çok ciddiyim ben daha geçen sene mezun oldum ama üniversiteyide kazanamayınca sankı evı koyu gıdecek bır yerı olmayan ınsan gıbı hıssettım...ben kesınlıkle özlemem diyordum her gün sövdüğüm okula şimdi çağırsınlar koşa koşa giderim... :(:(

Bırak bırak duymazdan geliyorlar. Ben görücem onları bir iki sene sonra :D

Beyler lisenin kıymetini iyi bilin ilerde ararsınız sonra benim bitmek üzere ama keşke bi daha okusam diyorum o ortam o yapılan gırgır şamatayı bi daha zor bulursunuz. Gerçi okul hayatını müdür odasında geçirdim ama yinede güzeldi. Okula girmek bi dert çıkmak bi dertti okulun kapısını kullandığımızı hatırlamıyorum.:)

+Suat açsana şu kapıyı gidiyoz biz
- Hayırdır gençler nereye?
+ Çıkıp bi hava alcaz Suat yan lisenin kızları bekliyor.
+ Olmaz öyle şey dönün geriye çıkartmam
* Ya suat abi illa şu duvardan zıplayıp gidelim onumu istiyorsun aç şu kapıyı
(yanımdaki arkadaşın o lafı üzerine suat abinin bomba cevabı geldi.)
- Zıplayanı zıplatırım gençler girin içeri
( Hepimiz mavi ekran ve sonuç duvardan atlayarak yan lisenin kızlarıyla buluşmuştuk):D:D:D

Son düzenleme:

:S Özlenmez ki ya.. Özlenirmi ki?

Geri