Okullar. :/

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
limitte türevde ne var vallaha çok kolaymış şahsen şıp diye anlayıverdim :D

Ben kümeleri bile bilmiyorum :kop:

Off abi naptın sen orda kışın bile ders çalışmaz :kop::)
ben zaten hiçbir mevsim çalışmadım 2 senenin sonunda 15 tane zayıf geldi. sonra sıkıp hepsini bir dönemde verdim. geçen yaz yine gittim kandıraya çok değişmiş gelişmiş. denizi kumsalı yine süperdi.

ben zaten hiçbir mevsim çalışmadım 2 senenin sonunda 15 tane zayıf geldi. sonra sıkıp hepsini bir dönemde verdim. geçen yaz yine gittim kandıraya çok değişmiş gelişmiş. denizi kumsalı yine süperdi.

Ben bayadır gitmiyorum :D

ben bu tatilden hiç bişey anlamadım ya:(

Oh Oh konu coşmuş.

Ama bişeyi unutuyosunuz!

Yarın okullar vaaaaar! :mad:

yarım gün yarın bize :) :D:D:D

Siz neyin muhabbetini yapıyorsunuz yahu :D 2,5 saattir 2009-2010 bahar yarı yılı ders programı, ders planı, çakışmadan alınabilecek dersler listesi adlı 3 exel dosyası arasında kendimi parçaladım. Neymiş efendim 2. yarıyıl alıcağım dersleri seçicekmişim. Yok o hoca iyi o ders saati iyi yok mate111 i geçemedin mate112 alamazsın onun yerine termodinamik al ama termodinamik mm120 le çakışıyo onunda alternatifi yok o zaman tarihe kaldık. Hangi tarihçiden alsam ki. ........

Birde lise aklıma geliyorda. Gidersin okula ders programını zaten okul vermiştir. Sen sınıfında oturursun ders programı hocanın sıkıntısıdır. Senin için farketmez kim gelirse gelsin zaten sallamıcaksın. Elinde bi kalem bide ön sıradaki kızdan aldığın 4 e katlanmış dosya kağıdıyla geçirirsin bir dönemi. En azından benim böyleydi :D

Sınav günleride bir başkaydı tabi. Sabah sınıfa girilir bir heyecan bir şamata.

-ŞŞhh noluyo oğlum ya ne bu kargaşa.
-Sınav var oğlum rahatsız mısın??
-Hadi ya ne sınavı ne zaman şimdi mi?
-Heee şi.. aha hoca geldi.
-Aaaa matematikmiş sınav :D neyse hocam ben kağıda adımı filan yazarım siz gerisini halledersiniz. :D

Bu gün gittim geri geldim pazartesi giderim artık :p :)

Geri