Okullar. :/

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Burak K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ama 43 ve 44de bırakmak yasakmış yani tamamlamak zorunluymuş :D bizimde deli bir fizikçi var sınavda sınıftan atıyo duvarları tahtaları yumrukluyo kendi kendine gülüyo sınavdan birini attıktan sonra geri çağırıyo çay falan almaya yollattırıyo tek bir huyunu seviyorum her sabah yoklama almayı unutuyo :D:D:D

Boşverin okulu yaa modifiyeye devamm .. :kop:

benim mat 96 geldi :D bioloji 89 kimya 34 :D fizik 39 :D uzay geometri 79 analitik 87 :Dedebiyat 06 (ANKARA) dil anlatım 27 :D edebiyatı 1 yaptırmak için az ağlamadım ama :D

benim mat 96 geldi :D bioloji 89 kimya 34 :D fizik 39 :D uzay geometri 79 analitik 87 :Dedebiyat 06 (ANKARA) dil anlatım 27 :D edebiyatı 1 yaptırmak için az ağlamadım ama :D
Sayısalcılar hep böyle kafalı oluyo zaten :D Benim yiğenimde öyle,Aynen senin gibi sözel dersleri hep zayıftı ünv. de :D

zaten kafam en iyi matematiğe çalışyıo o yüzdende matematik istiyorum olursa çok rahat ederim valla :D

:D Benim matemtiğim son 4-5 senedir 45 üstüne çıkmadı :) hele son 3 senedir 10 puanı geçemedim :D

:D Benim matemtiğim son 4-5 senedir 45 üstüne çıkmadı :) hele son 3 senedir 10 puanı geçemedim :D
hiç çalışmadan iyiy not alıyorum valla hava atmak gibi olmasında insanın tek o dersi iyi olunca böyle olyo :):)

Geri