Okul Arkadaşlarımın Kazası Allah Yardım Etsin.

ben yol felan göremiyorum tarla gibi her yer.. geçmiş olsun..

"Evet herkes gibi bende yol göremedim..!! Asfalt diye onu adlandırıyorsa bu yol ihalesini yapan veren kişiler allaha havale ediyorum!

Arkadaşlarınıza çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar çok üzüldüm ..:("

Geçmiş olsun..

allah yardımcıları olsun..

Arkadaşlar hepiniz sağolun. Şu anda ağır yaralı olan arkadaşımızda durumu atlattı. Hayati tehlikesi yok. Sadece kazanın izlerini yüzünde taşıyacak ama buna da şükür. Diğer bir arkadaşın kolu ve elmacık kemiği, diğerinin bacağı ve kaval kemiği kırılmıştı şimdi onlarda iyilermiş çok şükür. Travmayı atlatmaya çalışıyorlar. Ben şu an okuldayım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

cok gecmis olsunnnn :(

çok geçmiş olsun.Maalesef bu görüntüler bir Türkiye gerçeği Türkiye nin başkenti ankara da bile insanın inanası gelmeyecek büyüklükte çukurlar var ki insan bu yolun halini görünce şaşıramıyor

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin :(

durumlarinin iyi olmasi bizleride sevindirdi .tekrar gecmis olsun..

allah korusun ya dün tam kapımızın önünde çok feci bir kaza oldu opel omegaydı adam hızla gelio gidiş geliş yolunu ortasında agaclar var vede tel örgüler arabanın önünü agaca carpıyor ve döne döne 5 metre sürüklenio allaha sükür ölen yada yaralanan yokama arabanın motor gitti sanırım çünkü nasıl carptıysa bütün parcaları her yerdeydi lambaları tekerleri

Geri