Okul Arkadaşlarımın Kazası Allah Yardım Etsin.

Abi adam istediği yere kaçar serbesttir ama bi yola bak adam. Araba arkandan sollarken vursa; zorlanarakta olsa adam bir anlık dikkatsizlikle dikize bakmamış diyecem, ama öylede değil adam önünden gelen aracı görmüyor ki.

Çok geçmiş olsun :( Acil şifalar inşallah biran önce sağlıklarına kavuşurlar

Bir yönden çok huzurluyum. Ehliyet sınavlarında kimseye yalvarsa da kopya vermedim bugüne kadar. Arkadaşlarımdan ver gitsin nolacak gibisinden tepkiler alsamda bir tek soru yardımında bile bulunmadım bugüne kadar. Şimdi nolacakları görüyoruz işte. Şimdi bu kazaya sebep olan adama, eğer kopya verildiyse muhakkak ki verilmiştir, o kopyayı veren arkadaşımız bu durumu görse vicdanı sızlamayacak mı? Ben ne yapmışım demeyecek mi? Ben bana verilen hak, görev ve sorumluluklar çerçevesinde üzerime düşeni yaptığımıa inanıyorum. Biliyorum benim gibi arkadaşlarla yaptıklarımız devede kulak ama sonunda deve bizim olacak. Buna gönülden inanıyorum.

Bu kadar yazıyorum inşallah başınızı ağrıtmam içim çok dolu, o saatten beri hastanede o durumları göre göre içim içimi yedi. Okuyan şifa dileyen herkese teşekkürler.
Allah acil şifalarını versin.

Son düzenleme:
Allah acil şifalar versin

allah yardımcıları olsun

öncelikle geçmiş olsun. tamam adam çukurdan kaçmış fakat sizin arkadaşlarda ondan kaçıyoruz diye sol şeride geçmişler. bence son ana kadar kendi şeridinden ayrılmamak gerek. belkide sizin arkadaşlar sol şeride geçmemiş olsalar adam kurtaracaktı. olaya duygusal yaklaşıp tamamıyla suçu adama yüklememek gerek. Geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin.

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. plaka 46 nerede oldu bu elbistanda mı?

öncelikle geçmiş olsun. tamam adam çukurdan kaçmış fakat sizin arkadaşlarda ondan kaçıyoruz diye sol şeride geçmişler. bence son ana kadar kendi şeridinden ayrılmamak gerek. belkide sizin arkadaşlar sol şeride geçmemiş olsalar adam kurtaracaktı. olaya duygusal yaklaşıp tamamıyla suçu adama yüklememek gerek. Geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin.

Tamam siz de haklısınız ama bayan arkadaşın o anda sol şeride geçmeyi düşünmesi bile mucize bence. Hem bence en iyisini yapmış. Çünkü sağ tarafta kaçış yok ve sola kaçmasa direk sol kapı tarafından dalacaktı astra. Arkadaş sola kırdığı için darbeyi öne taşımış. Yoksa yandan alınan bu hızda ki bir darbeyle takla atma riski bile var. Ve inanın astranın toparlama ihtimali yokmuş. Görmemişki gelen arabayı.

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. plaka 46 nerede oldu bu elbistanda mı?

Evet Elbistan.

Tam neresi hocam oraları iyi bilirim. Ben de orda bir kasabada 4 yıl öğretmenlik yaptım da.

Geri