Okul Arkadaşlarımın Kazası Allah Yardım Etsin.

Büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.Bir yazımdada bahsetmiştim bu durumdan.Eğer yol düzgün olsaydı bu kaza olmazdı...

Tam neresi hocam oraları iyi bilirim. Ben de orda bir kasabada 4 yıl öğretmenlik yaptım da.

Hocam biz Izgın Kasabasında çalışıyoruz. Burası da merkeze 7-8 km uzaklıkta kasaba kavşağına yakın bir yer.

Büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.Bir yazımdada bahsetmiştim bu durumdan.Eğer yol düzgün olsaydı bu kaza olmazdı...

Kaza yerinde yol olsaydı demek daha doğru olur bence.

Geçmiş olsun acil şifalar :(

Geçmiş olsun.:(

acil şifalar dilerim... arabalar çok kötü olmuşşşş

çok çok geçmiş olsun,meslekteşlarımın böyle durumlara düşmesi beni daha da üzüyor.Allah acil şifalar versin.

acil şifalar diliyorum... yolun hali içler acısı...

ALLAH acil sifalar versin inş. biran önce iyileşirler hocalarımız onlarda öğretmen heralde dimi?
anadolunun şehir dışındaki bütün yolları öyle ucuz olsun die soğuk asfalt mıdır nedir ondan yapıyolar bi iki tır geçer önüne köpek çıkar frene bi basar herif hop yol düştü aşağı traktörler falan çok kötü sadece ziftle asfalt olmuyo işte pendik köprüsünden kaynarcaya kadar yanyol hep çukur bide o yol üstünde divan otel pendoria neomarin viaport hatta havalimanına giden yollar orda varsa bu çukurlar orda hayli hayli olur dediğniz gibi.

Yolkusurlari nedeniyle olusan kazalar az degil ulkemizde maalesef.Herhalde Avrupa'da hic yok denecek kadar azdir.Gecmis olsun,acil sifalar.

Geri