Okul Arkadaşlarımın Kazası Allah Yardım Etsin.

soylu_fasulye

Kayıtlı Kullanıcı
46-Kahramanmaraş
Arkadaşlar bugün akşam okul çıkışında oluyor olay. Kasabadan ilçeye dönmek için okuldan çıkan bayan arkadaşlarımız karşıdan gelen Astrayla kafa kafaya girmişler. Şerefsizlerin yazın asfalt yaptıkları yol daha kış bitmeden eskisinden kötü oldu. Her taraf delik deşik. Karşıdan gelen Astra çukurladan kaçarken sağ şeride yanaşınca bizim arkadaşta ondan kurtulmak için sola kırıp sol şeride geçmeye çalışıyor ve olan oluyor. Be adam hadi bizim arkadaş bayan diyelim acemi diyelim ama sana ne oluyor sağ şeritte senin ne işin var adi herif.
Ben olayın üzerine gittim. Astradaki üç kişinin burnu bile kanamadı. Büyük ihtimal hava yastıkları sayesinde. Bizim dört bayan arkadaştan dördüde yaralı. Üçü hafif, biri ağır yaralı. İnşallah allah yardımcıları olur da bir an önce sağlıklarına kavuşurlar. Çok kötü bir durum allah düşmanımın başına vermesin.

090220101324674159.jpg

090220101354870514.jpg

09022010134.jpg

09022010133p.jpg

Son düzenleme:
Allah sağlık şifa versin baya hızlı girmişlerr

Allah sağlık şifa versin baya hızlı girmişlerr
Amin.
Bayan arkadaşlar bırakın hızı 60 ı geçemez ki. Karşıdan gelen astra hızlıymış. Zaten arkadaşta hızlı olsa durum daha vahim olacakmış.

yaralanan arkadaslara acil sifalar diliyorum.insallah bir an evvel sagliklarina kavusurlar..

Geçmiş olsun...Allah şifa versin inşallah...

Allah yardımcıları olsun, acil şifalar..

Aslında suç hiç kimsenin değil, suç o yola daha 5 ay önce bilmem kaç milyar harcadık deyip reklamlarla haberlerle açan dümbeleklerin. Arkadaşlar inanın 5 aylık asfalt demeye bin değil milyon şahit ister. Sayamayacağınız kadar derin çukurlar var yolda. Kaçışınız bile yok. Ve bu bahsettiğim yer ücra dağlık bir bölgede değil. Çalıştığımız kasabanın ilçe merkezine uzaklığı tamı tamına 11 km.

geçmiş olsun,ALLAH acil şifalar versin durumu krıtık olan arkadası sevdıklerıne bagıslasın,yok yere olan olmus,trafık magandaları ve sorumsuz yonetıcılerın b..k yemesı ülkede insana değer,saygı sevgi kalmamıs kı neyse tekrar gecmıs olsun...

acil şifalar. şerefsiz arabama bişy olmasın diye o kuyudan kaç burdan kaç sonra insanların sağlına sebep ol. araban trilyon olsa ne yazar bir insan yaralandıktan sonra.

terbiyesiz herifler yaptıkları yola bak asfalt göremedim yahu

Geri