Arkadaşlar bugün akşam okul çıkışında oluyor olay. Kasabadan ilçeye dönmek için okuldan çıkan bayan arkadaşlarımız karşıdan gelen Astrayla kafa kafaya girmişler. Şerefsizlerin yazın asfalt yaptıkları yol daha kış bitmeden eskisinden kötü oldu. Her taraf delik deşik. Karşıdan gelen Astra çukurladan kaçarken sağ şeride yanaşınca bizim arkadaşta ondan kurtulmak için sola kırıp sol şeride geçmeye çalışıyor ve olan oluyor. Be adam hadi bizim arkadaş bayan diyelim acemi diyelim ama sana ne oluyor sağ şeritte senin ne işin var adi herif.
Ben olayın üzerine gittim. Astradaki üç kişinin burnu bile kanamadı. Büyük ihtimal hava yastıkları sayesinde. Bizim dört bayan arkadaştan dördüde yaralı. Üçü hafif, biri ağır yaralı. İnşallah allah yardımcıları olur da bir an önce sağlıklarına kavuşurlar. Çok kötü bir durum allah düşmanımın başına vermesin.
Ben olayın üzerine gittim. Astradaki üç kişinin burnu bile kanamadı. Büyük ihtimal hava yastıkları sayesinde. Bizim dört bayan arkadaştan dördüde yaralı. Üçü hafif, biri ağır yaralı. İnşallah allah yardımcıları olur da bir an önce sağlıklarına kavuşurlar. Çok kötü bir durum allah düşmanımın başına vermesin.

Son düzenleme: