Oksijen Sensoru

...

Son düzenleme:
Enjektörler temizlendikten sonra eskisi gibi kalkışlarda fazla boğulma olmadı. Ustalar ne yaptı bilmiyorum ama (debimetreyi değiştirmediklerini biliyorum) şimdilik sorun yok gibi. İlerde olursa Erhan kardeşin ve diğer arkadaşlarında dediği gibi Debimetreyi değiştirecez.

enjektöleri nasıl temizlediler hepsini söküp pompacıyamı götürdüler yoksa CArbon Clean mı uyguladılar...

Carbon clean olmadı.. Hepsini temizlediler ama ben nasıl yapıldığını izlemedim.

hım..tecrübeli arkadaşlar yazmış debimetre olayı olabilir belki tesisatında problem olabilir yani hemen olacak bi iş değil gibi araştırma gerek Mehmet abi...şu an tekleme problemi felan yok değilmi?

Şimdilik yok çekişi çok iyi bu arabayı alırken 1.2 motor olmasından dolayı tereddüt yaşamıştım ama şimdi yanıldığımı anladım. Daha önce kullandığım 1.4 arabalardan daha atik ve çekişi çok iyi... Depoyu fullemiştim. şimdi yakıtını merak ediyorum ... benzin bitince tekrar fulleyecem. bakacam ne yaktığına....

1.2 ama 16 tane subab var :D ufak motorun kurs boyu kısa olduğundan atikliği normaldir yani...iyi o zaman Mehmet abi kazasız belasız hayırlı sürüşler dileyeyim... bencede bakın ne kadar yaktığına...

Sağolasın Özkan kardeş.. sanada kazasız belasız sürüşler dilerim.

saol Mehmet abi ama arabam benim değil ayrıca ehliyet yok ilerden inş:D

X12xe Elim Cikma Garantili Debimetre Var Yardimci Olurum

Geri