OGS'den Kaçak Geçişler [Resimli]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SYSOP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazen konuları okuyunca bu ülkede Müslüman olmak suç diyorum, bu şekilde lanse edenleri Allah ıslah etsin :(

neden her ahlaksızlığın sonu Cuma ya, imana, dine yada peygambere geliyor anlamıyorum. Bu şekilde düşünenleri şiddetle kınıyorum ve Allah'a havale ediyorum.

Tek sözüm, bu ülkenin bugünlere gelmesi için canını veren Atalarımız o mermilerin üzerine koşarken sadece şehitlik mertebesine ulaşmak, Müslümanlığın en yüce mertebesi olan şehitlikle onurlanmak için koştular. Her namussuzluğun arkasından bir cami, bir İslam lafıdır aldı gidiyor, Allah ıslah etsin :(

İsmail üstadım senin o dediğin Allah Allah diye düşmanın üzerine ucunda ölüm olduğunu bilmesine karşın şehit olurum diyen yiğitlerin başında Gazi Mustafa Kemal Atatürk vardı...

arada çokkkkk fark var çokkkkk

Osman abi bizde hiç gelmeye de bilir gelir otobanda yolun karşı tarafına durur burası Türkiye... bunu artık kabul etmek gerek. Geçenlerde bir film izledim. Bir şey dikkatimi çekti adamlar araçlarını park etmişler engelli için park yerleri boş ve oraya araç park etmenin cezası çok fazla... ama ülkemizde olsun da göreyim adam çıkar birde ben kafadan sakatım diye dalga geçer beyinsiz....

Ben özellikle AVM'lerin otoparklarındaki engelli park yerlerine araç park eden dikkatsiz kişiler görüyorum. Dikkatsiz diyorum çünkü birçoğunda engellilere ayrılan park yerlerinde yerlere çizilen uyarı şeklindeki tekerlekli sandalyeler bakımsızlıktan belli bile olmuyor :(. Bazı AVM'ler bu konuda çok duyarlı olacaklar ki hem yerlere, hem de göz seviyesinde koydukları uyarı işaretleri var. Buralara kasıtlı olarak araç koyanlara her zaman iyi dileklerimi sunuyorum. Keşke engellilere ayrılan bütün park yerlerine, kaldırımlardaki geçiş yerlerine (öküzler tam geçişin önüne araç park ediyorlar :mad:) birer bariyer konsa, her engelliye de bu bariyerleri açacak birer uzaktan kumanda verilse.

abi bu insanevlatları zaten senin gibi düşünse bu memleket bu halde olmazdı...

bazen konuları okuyunca bu ülkede Müslüman olmak suç diyorum, bu şekilde lanse edenleri Allah ıslah etsin :(

neden her ahlaksızlığın sonu Cuma ya, imana, dine yada peygambere geliyor anlamıyorum. Bu şekilde düşünenleri şiddetle kınıyorum ve Allah'a havale ediyorum.

Tek sözüm, bu ülkenin bugünlere gelmesi için canını veren Atalarımız o mermilerin üzerine koşarken sadece şehitlik mertebesine ulaşmak, Müslümanlığın en yüce mertebesi olan şehitlikle onurlanmak için koştular. Her namussuzluğun arkasından bir cami, bir İslam lafıdır aldı gidiyor, Allah ıslah etsin :(

İsmail kardeşim müslüman olmak neden suç olsun ki? Burada hiç kimse müslümanları kötüleyen bir yorum yapmıyor ki? Buradaki suçlamalar farklı. Değil müslümanlıkta, hiç bir dinde çalmak, çırpmak, kul hakkı yemek hoş karşılanmaz. Ben kendi adıma yorum yapayım. Ben hırsızın, günahkarın, zulmedenin, kul hakkı yiyenin müslümanlığa sığınarak, camilerde en önde boy göstermesine, hatta ve hatta benim inancımı sorgulamasına karşıyım.

İsmail üstadım senin o dediğin Allah Allah diye düşmanın üzerine ucunda ölüm olduğunu bilmesine karşın şehit olurum diyen yiğitlerin başında Gazi Mustafa Kemal Atatürk vardı...

arada çokkkkk fark var çokkkkk

sen olayı yanlış anladın burada Atatürk ile ilgili bir olay yok, konu sadece insanların İslamı eleştirme şekilleri hep kötü yönde ama bugün insanların kursaklarından bir kaşık çorba geçiyorsa bunun neler sayesinde olduğuna bakmak lazım.

Kısaca özetlersek, bu ülkede ne Hristiyanlar var Müslüman mezarlığında yatar, öyle yaşam tarzı ile her yapılan ile din iman belli olmaz demek yeterli bence.

Olayı İslam-Atatürk boyutuna taşıman ayrıca yanlış nadir ağabey...

İsmail kardeşim müslüman olmak neden suç olsun ki? Burada hiç kimse müslümanları kötüleyen bir yorum yapmıyor ki? Buradaki suçlamalar farklı. Değil müslümanlıkta, hiç bir dinde çalmak, çırpmak, kul hakkı yemek hoş karşılanmıyor. Ben kendi adıma yorum yapayım. Ben hırsızın, günahkarın, zulmedenin, kul hakkı yiyenin müslümanlığa sığınarak, camilerde en önde boy göstermesine, hatta ve hatta benim inancımı sorgulamasına karşıyım.

Şimdi Savaş ağabey dediğin doğrudur ama bunu yazarken İslam konusu en öne getirilip neden buna vurgu yapılır, ben inanıyorum ki o plaka kapatanların çoğu caminin önünden geçmiyordur, bende Müslüman olarak buna inanıyorum.. Bu konuları da forumlarda konuşmanın her zaman yanlış olduğunu savundum ve savunuyorum.

İsmail kardeşim ama bu ülkenin %99 Müslüman denmekte... bu konuya da dikkat çekerim %99 Müslüman bir ülkede bu olarak iş mi?

Bu milleti islamdan ve müslümanlıktan soğutmak için ellerinden geleni yaptılar da ondan. en basitinden kemal sunal filmlerine bakarsak (ki bende hala severek izlerim) filmlerinde hacı, hoca varsa çoğunda üçkağıtçı, dalavereci olarak gösterilir.

İsmail düşüncelerinde son derece haklısın. Dediğim gibi kimse, özellikle de ben müslümanlar hırsızdır, kul hakkı yerler demiyorum, asla dememde. Benim karşı olduğum, camide ne işleri var dediğim bizzat şahit olduğum bir takım kişilerin hem kul hakkı yeyip (bana göre bu da bir hırsızlık çeşitidir) hem de 5 vakit camiden çıkmamalarıdır. O kişiler neler yaptıklarının bal gibi de farkındalar, ben bilerek yaptıkları için o kişileri daha ağır bir şekilde eleştiriyorum eleştirmeye de devam edeceğim. Hiç kimse dini kendi çıkarları için kullanamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri