OGS'den Kaçak Geçişler [Resimli]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SYSOP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankara'da çalışan amerikalı bir arkadaşım evine gelen ve arabasını tamir eden ustaların yaptığı onarımlardan o kadar çok canı yanmış olmalı ki bana söylediği söz "biz Amerikalılar tesadüfen ölürüz, siz Türkler tesadüfen yaşıyorsunuz"

savaş, su tabancası cıkarsa nefsi müdafaya girmiyor, avukat arkadaşa sordum " neden elinden yada bacagından degilde kalbinden " vurdun diyore hakim KAZARA adam vurmakdan
ceza alır dedi ama kasten adam öldürmek bile 25 sene iyi halden 20 senede cıkıyorken
kazara sanırsam 1.5 senede dışarı cıkıyorlar. Ayrıca araba ile adam ezenler zaten uzun dava sürecinden sonra dışarı cıkıyorlar. Birini öldürceksen vurcan arabayla (sarhoş olmayacan), hele birde önüne atlarsa şans eseri, kesin yırtarsın. O kadar ters bir ülkeyiz

Ankara'da çalışan amerikalı bir arkadaşım evine gelen ve arabasını tamir eden ustaların yaptığı onarımlardan o kadar çok canı yanmış olmalı ki bana söylediği söz "biz Amerikalılar tesadüfen ölürüz, siz Türkler tesadüfen yaşıyorsunuz"

malesef acı gerçeğimiz :(

savaş, su tabancası cıkarsa nefsi müdafaya girmiyor, avukat arkadaşa sordum " neden elinden yada bacagından degilde kalbinden " vurdun diyore hakim KAZARA adam vurmakdan
ceza alır dedi ama kasten adam öldürmek bile 25 sene iyi halden 20 senede cıkıyorken
kazara sanırsam 1.5 senede dışarı cıkıyorlar. Ayrıca araba ile adam ezenler zaten uzun dava sürecinden sonra dışarı cıkıyorlar. Birini öldürceksen vurcan arabayla (sarhoş olmayacan), hele birde önüne atlarsa şans eseri, kesin yırtarsın. O kadar ters bir ülkeyiz

İlahi Osman su tabancasıyla kuru sıkı tabancanın görüntüsü aynı mı? :maden:. Ben de 45 sene sene evvel yurtdışından alınma kapsül atan bir tabanca var, görüntü olarak hakiki silaha benzediği için üreticisi koskocaman bir sayfalık uyarı yazısını ambalajının içine koymayı ihmal etmemiş. Adamlar 45-50 sene evvel tedbir ler alırken bizim millet aynı şekilde duyarlı mı? Anadolu da millet cebinde sigara paketi taşır gibi kuru sıkı silah taşıyor :(.

vakt i zamanında ogs felan daha yeni...kulağı çınlasın okan diye bir abim...motora binen bir abim...
işin bityeniğini çözmüş en sol taraftaki gişenin sağında bariyerin boşluğu var...oradan duvara sıfır geçince ogs okumuyor başlardada bariyer var...
bizimki herzamanki gibi oturmuş gazın üstüne gelirken rotayı planlayıp en sol gişenin sağ tarafına dalıyoooooooooooor ki !!!!!!!!!
2 tane babafingo kaldırım daşı :)

sonra X&1!!^%bL+=bAMMm%N!'*.

Aynı şeylerden bahsediyoruz ya. Bazı oyuncak silahlar gerçek gibiler, ama bizim üzerine konuştuğumuz klasik plastik su tabancaları bunlardan farklıdır.

ya bu konu saçmalama üzerine kuruldu gidiyor sanırım. ogs geçişinden silah muhabbeti. valla taktir ettim djkelaj

Fatih aslında iki olay arasında ortak olan bir nokta var; OGS'den kaçak geçmek de birisine silah göstermek de suçtur. Bana göre her iki eylemi yapan kişilerin psikolojik sorunları vardır.

üstelik o adamı görüp uyarsan sana tutup silah cekebilir. Bunu yapacak zihniyet vardır böyle insanlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri