Teknik olarak anlatılmıştı bana şuan aklıma gelmedi o yüzden açıklayamam ama zararı yok sadece ses yapıyor. Bor koyarsanız bu ses geçer.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence yagin ince ve bu ses bana hidrostößel yani hidrolik sibop ayarlayicisindan kaynaklaniyor gibi...veya bir iki tanesinin kanali tikali bu hidrolik sibop ayarlayicisinin.. bir ustaya göster üst kapagi acsin motor calisriken eli ile hepisine baksin hangisi sert tepkili onu degissin tabii önce yag aklima geliyor yagi ne zaman degistin veya seviyesi nasil? az ise o zaman yagini tamamla buda yapar.. veya yagini ince viskosite sectin bir öncesine göre...buda yapar...yag inceldi buda yapar...veya yag pompasi basninci düsük bu da yapar...önce bunlara bakilir en son üst kapak( motor degil) acilir calisir iken sibop iticilere bakilir bozuk olan degisir(yani sert tepkili olan)
bazı sitelerde bu tür ürünlerin faydasından çok zararının olabileceğini okumuştum. neticede eski yapışan yağ bir sızdırmazlık görevi görüyorsa bu ürün onu temizleyeceğinden daha büyük sıkıntı yaratmaz mı. (nasıl ki sigara içindeki katranın bağırsak çeperine yapışması ve sigarayı bırakınca barsak ile ilgili problemlerin çıkması gibi)