odamın duvarı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok sade kaputa geliyo öyle ayarladım :D o yüzden kaput büyük

cook sekıl olmus :D:D
benım ole kabıleyet olcak evde boş duvar bırakmam:D
elıne saglık

teşekkürler

teşekkürler arkadaşlar ailem bişey demedı ama annem kafama terlik fırlatırken galiba kagıt kullanmam gerektiğini belirtmek istedi :D bi kaç japon çizicektım vazgecdım sırada astra f var :)
kaput altu dolu sade durduguna bakmayın kaputu kaldırınca yan dairedeki hatun gorunuyo :D

süper yaa :)

teşekkürler arkadaşlar ailem bişey demedı ama annem kafama terlik fırlatırken galiba kagıt kullanmam gerektiğini belirtmek istedi :D bi kaç japon çizicektım vazgecdım sırada astra f var :)
kaput altu dolu sade durduguna bakmayın kaputu kaldırınca yan dairedeki hatun gorunuyo :D
Kanki hemen tası tarağı toplayıp bizim eve geliyon:Dwalla tam evin boyası kasırganın renginde çok süper çalışma olur:) ama tamponları belli etmek için biraz duvarı siyaha boyucaz heralde :D sonra bende bir ay terlik iziyle gezerim :):):)

Bizde yetenek yokki bizde çizelim :D

benim odada sadece teoman posteri var.oda bitanecik.annem çıkarıyor ben yapıştırıyorum..oda kirliliğiymiş.ki eğer böyle birşey çizsemm kesiin beni ewden kovar:)

benim odada sadece teoman posteri var.oda bitanecik.annem çıkarıyor ben yapıştırıyorum..oda kirliliğiymiş.ki eğer böyle birşey çizsemm kesiin beni ewden kovar:)
Seninki gene iyi Hatice bitanecikmiş,ben genç bir kızın odasında duvarda resimlerden yer kalmadığını görmüştüm hemde Gaffurun resimleri.Bunlar gibi:
gaffur-avrupa-yakas-dizisi-komikresimlerim.org_7.jpg
gaffur-avrupa-yakas-dizisi-resimleri-resimvadisi.com_6.jpg
.....................................................
2wx8.jpg

Son düzenleme:
eline sağlık güzel olmuş.. hatun görünüo demek kaput kalkınca :D:D

eskiz üzerinden geçeceğini falan söylemiştin.. var mı bir gelişme ? son halinden fotoğraflar bekliyoruz..

Geri