o paraya keşke ''şunu'' alsaydım diyenler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan putrell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
keşkee biraz daha ekleyip makyajlı vectra c yada a4 dediğim oluyor bazen...

Sıfır astra H alıcağıma aynı fiyata hatasız 1 yaşında auris vardı diesel :) yada amcamın yüzünden tam corluya 2. el diesel astra almaya giderken boşverin sıfır alalım deyip benzinli alışımda 2. pişmanlık :)

Keşke dizel alsaymışız diyorum benzinden illallah ettik artık..

Bende keşke turbosunu alsaydım diyorum :D çok yakar diye korktum almadım. (Yaz tatili dahil yıllda toplam 4000 km yapıyorum yağ değişimi km geldiğinde değil 2 yılda bir değiştiriyorum :(

Civic yerine Passat alacaktık babamın kalını çeldim aldırmadım. Keşke çook diyorum şimdi :D

Arabayı alırken fazla seçenek yoktu, babam da astra h bakıyordu ama ikna ettim pişmanda değilim ama keşke 'opc line' olarak alsaydım.

arabamı nisan ayında 20750 ye aldım gönlüm hep h kasa astradaydı keşke birkaç ay daha bekleseydim de astra h kasa alsaydım ama genede kısmet astra g mi de çok seviyorum.

erenilter

vw golf 3 vr6 alıyordum gittim vauxhall vectra aldım:rulet::help: ama bir yönden de iyi oldu 14 krş yakıyor :D ve tr de tek ;)

Etraftan 1.5 hyundai accent al dediler 2001 yılında 0 hyundai accent alıcakken ne oldu nası oldu bilmem ama 97 astrayı alıverdik. O zamanda pek anlamıyorum ama sanırım babama biryerden ilham geldi :D Allah korumuşda astra aldırmış :D

2008 nisan ayin da e39 523 i bmw mi sattiktan sonra yeni bir 530 arayisina girmistim 2003 model ful bir tane buldum 21.000 euro verdim 22.000 son olur dediler anlasamadik .hemen ardindan 2006 opc line ful zafiyi buldum 19.000 e, ve direk aldim memnunum hersey yolunda ama aklimin hep bir tarafinda kaldi bmw..kismet birdahaki sefere..

Geri