Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mrt54 link' Alıntı:Tv izleyemiyorum yardim karincali ekran geliyo antenmi bozuk acep nasil degistirilir bu anten
BÖLENT link' Alıntı:Mert çanak taksak cekermi..? 005hihih
[img=587x600]http://i.hizliresim.com/x38LEO.jpg[/img]
Halicte cok iyi cekiyor ama.
mucahitduran link' Alıntı:Arkadaşlar merhaba, aracım henüz elime ulaşmadığından bir kaç sorum olacak... 032questn
1- 2013 1.6 Edition aracımda bulunacak olan necvox'un modeli standart olarak servis tarafından mı belirleniyor, belirleniyorsa modeli nedir?
2- Necvox'un bluetooth bağlantısı ile iphone'umdaki müzikleri telefondan kablosuz olarak dinleyebiliyor muyum?
3- Necvox ile beraber ipod bağlantısı geliyormuş bildiğim kadarıyla. Bir kaç yerden gördüğüm iphone 4-4S ve diğer eski modellerde bulunan kalın uçlu giriş ile veriyorlar. Fakat benim gibi iphone 5 ve üstü kullanan arkadaşlar için ucunu değiştirmek mümkün müdür?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
thnxx 14alkiss
1. Kendiniz android istediginizi belirtin.mucahitduran link' Alıntı:Arkadaşlar merhaba, aracım henüz elime ulaşmadığından bir kaç sorum olacak... 032questn
1- 2013 1.6 Edition aracımda bulunacak olan necvox'un modeli standart olarak servis tarafından mı belirleniyor, belirleniyorsa modeli nedir?
2- Necvox'un bluetooth bağlantısı ile iphone'umdaki müzikleri telefondan kablosuz olarak dinleyebiliyor muyum?
3- Necvox ile beraber ipod bağlantısı geliyormuş bildiğim kadarıyla. Bir kaç yerden gördüğüm iphone 4-4S ve diğer eski modellerde bulunan kalın uçlu giriş ile veriyorlar. Fakat benim gibi iphone 5 ve üstü kullanan arkadaşlar için ucunu değiştirmek mümkün müdür?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
thnxx 14alkiss
Mert cyclone da adamim var biliyosun torpilli tv tunner taktirdim. 005hihihMeRt link' Alıntı:Valla şaşırdım abi. ???
Sen arabaya digiturk dekoderi falan mı aldın? 005hihih
spitemre link' Alıntı:Dostum taktırmadıysan bence vazgeçip android olnını taktır serviste fiyatı bılmıyoruma ama dısarda 1400 tl cıvarı olması lazım ve sorduklarınızın hepsını yapabılırsınız
BÜLENT link' Alıntı:1. Kendiniz android istediginizi belirtin.
2.cyclone da dinleniyor necvoxtada olmasi lazim.
3.iphone 4 girisini 5 ucuna ceviren aparat var ben onu taktim problem olmuyor 5 tl.